Aamir Khan Filmi Tavsiyeleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen My Name is Khan'ı da kesin izle çok beğeneceksin. Aamir Khan yok ama olsun bir Khan var sonuçta filmde. :D
aamır olmadığı için izlemek içimden gelmiyo ama onu da izlerim yorumları çok iyi o filminde :D

Ozan kıskanmış. 😛 Doğrudur Aamir Khan'la tanıştıran Ozan'dır inkar edemem iyiki de söylemiş izle diye. :) Ama boynuz kulağı geçti gibi bi durum oldu tüm filmlerini izledim neredeyse. :D
Tek bir adamın filmine gömülüp izlerseniz hepsini normal, zamana yaymak lazım ama siz böyle bir sürü filmini izleyince kıskandım en azından en önemlilerini izleyeceğim kısa zamanda. :D

admin ben bile seni geçtim o zaman yabancı film-dizi izlemeyen biri olarak :kiki: 3 filmini izledim bu arada altyazılı mı dublaj mı diye konu açılmıştı orda şimdi sana hak verdim altyazılı da gayet iyi izliyorum :D ama dublajlı nasıl olur bilmiyorum belki dublajlı daha iyidir :D aamır khan ı ilk @AlemTo dan duymuştum şimdi hayranı oldum sayılır :D hayranı olduğum tek yabancı aktör hemde müslümanmış süper ya :D

Dublajlı izleme sakın arka planda olan sesler falan kaynıyor arada bazen aynı ses tonunu yakalayamıyor seslendirenler o yüzden alt yazılı candır. :)

Tek bir adamın filmine gömülüp izlerseniz hepsini normal, zamana yaymak lazım ama siz böyle bir sürü filmini izleyince kıskandım en azından en önemlilerini izleyeceğim kısa zamanda. :D

Tek onu değil ki "My Name is Khan" daki adamın filmini de izledim. :D Ayrıca daha Ghajini'yi izlememişsin kınıyorum seni. :D

My Name İs Khan. Harika bir filmdir. Müslümanlarin Amerikadaki zorluklarini gösteren, bunu da Khan ile harika oynayan bir film. Mutlaka izle. Baska filmini izlemedim ama bu harikaydi ve beni baya etkilemisti.

My Name İs Khan. Harika bir filmdir. Müslümanlarin Amerikadaki zorluklarini gösteren, bunu da Khan ile harika oynayan bir film. Mutlaka izle. Baska filmini izlemedim ama bu harikaydi ve beni baya etkilemisti.
konusu süpermiş ama onu şimdi izlemicem :D

-3 İdiots

Halen izlemediysen kesinlikle izle. :) Çok eğlenceli, komik bir film agam. :) @takas
sadece başlığı okuyanlar orataya çıkıyo bu konuda :D aga onu izledim süperdi gerçekten başka varsa söyle beğendiğin :D

Besalet'in yazdıklarını imzamı atarım.

Fanaa biraz dramatik seversin ama yinede.
Taare Zameen Par efsanedir.
Rang de Basanti'yi ben sabah izlemiştim çok tadını alamadım ama iyiydi.:D

Tüüüü o kadar twitterdan da yazdım isimlerini sana emek emek var emek insan sırf benim için izler. :F

İzleyecektim de, mini boxset inmedi. Daha başka her filmini de torrent olarak bulamıyorum. Bulsam bile 'finding peers' yazacak belli ve yani iindirmeyecek adresler denk geliyor bazen. :D

Aamir Khan'dan bir tek 3 Idiots'ı izledim hayatımda izlediğim en güzel filmlerindendi diyebilirim. :D Diğer filmlerini de izleyeceğim en kısa zamanda. :D

@takas talaash izlemişsin hacı :D . Etkisi epey sürüyor :D

he hacı düblaj izleme sakin o zaman yabancı dizinin veya filmin tadını çıkaramazsın ):

@BesaleT @OzaN tüm filmlerini izlediniz mi Aamir Khan'ın ben
3 İdiots,Ghajini,PK,Taare zameen par 4 tane izlemişim bu gece de Talaash'ı izlesem 5 film eder. :)

@BesaleT @OzaN tüm filmlerini izlediniz mi Aamir Khan'ın ben
3 İdiots,Ghajini,PK,Taare zameen par 4 tane izlemişim bu gece de Talaash'ı izlesem 5 film eder. :)
Taalash'ı izle @takas da söylemiş güzel filmdir. Rang De Basanti, Lagaan, Fanaa, Dil Chahta Hai'yi izleyebilirsin. :) Tabi 3 İdiots kadar değiller ama güzellerdir pişman olmazsın. Ayrıca Shahrukh Khan filmlerini de izleyebilirsin My Name is Khan, Swades, Kal Ho Naa Ho, Jab Tak Hai Jaan, Rab Ne Bana Di Jodi, Veer Zaara, Dilwale gibi güzel filmleri var. :D Bunların hepsi güzel filmlerdi seçmece. :D

Taalash'ı izle @takas da söylemiş güzel filmdir. Rang De Basanti, Lagaan, Fanaa, Dil Chahta Hai'yi izleyebilirsin. :) Tabi 3 İdiots kadar değiller ama güzellerdir pişman olmazsın. Ayrıca Shahrukh Khan filmlerini de izleyebilirsin My Name is Khan, Swades, Kal Ho Naa Ho, Jab Tak Hai Jaan, Rab Ne Bana Di Jodi, Veer Zaara, Dilwale gibi güzel filmleri var. :D Bunların hepsi güzel filmlerdi seçmece. :D
Aamir reyiz varken başka Hint filmi izlemem biraz önyargılıyım ama öyle .:D Taalash'ı izledim ters köşe oldum süper filmdi. :)