Kaynaşmazmı ya Özge çok içten samimi bir kız
Hi Sana benzemiyor deseneKaynaşmazmı ya Özge çok içten samimi bir kız![]()
Aşk Yeniden deyince hangi şartlı olduğunu anlamamıştım Her Şey Sensin yazdığını görünce anladım. Keşke Ah Be Kardeşim’i de kullansaydın.
Ona hak ettiği değer verilmezdi forumdaAşk Yeniden deyince hangi şartlı olduğunu anlamamıştım Her Şey Sensin yazdığını görünce anladım. Keşke Ah Be Kardeşim’i de kullansaydın.![]()
Bence ilgi görürdü.Ona hak ettiği değer verilmezdi forumdaHer Şey Sensin de güzel şarkıdır
Belki anıların falan depreşmiştir
![]()
Küçücüğüm bile pek ilgi görmedi yani bilemiyorum ki Yalın çok fazla bir şarkı yapmışBence ilgi görürdü.Yani çok anım olduğu söylenemez ama güzel şarkı.
![]()
teyzoş cumartesi sabah @Aserat @offensive @Alos u darbeliye gönder benceBilmem özgeye sormak gerek
Her halükarda eve gelen.@Aserat ı da böyle kazıkladıkbeter olsun kaknem.
![]()
@serhatt @12.Adam @Yakamoz-Asi @cookies @Dosi @Alos @Zeyno @Emre Ozansoy @Özgür @ozmoturk @offensive @Angelica
Hızlandırılmış tur nedir ya çarkıfelek mi bu?Bir kaç kere Instadan görüntülere denk geldim. İlgimi çekti ve bugün start verdim. Hızlandırılmış tur ile izlerim artık.
Bir kaç kere Instadan görüntülere denk geldim. İlgimi çekti ve bugün start verdim. Hızlandırılmış tur ile izlerim artık.
12. melun banlanmasın diye çabalarkene dosiHızlandırılmış tur nedir ya çarkıfelek mi bu?![]()
Daha önce sana 10 kere açıklamasını yapmıştım. 11. kere anlatmama gerek yokHızlandırılmış tur nedir ya çarkıfelek mi bu?![]()
Iyyy bana spoi yedirttin12. melun banlanmasın diye çabalarkene dosi
Konuda 5 yorumum varmış, başlarda güzeldi, 10 bölüm falan izlemişim gibiBir kaç kere Instadan görüntülere denk geldim. İlgimi çekti ve bugün start verdim. Hızlandırılmış tur ile izlerim artık.
Bu bilgi için teşekkürlerDizideki bebek de çok tatlı bu arada o bebeğin gerçek hayatta ikizi varmış bir de dönüşümlü olarak oynuyorlarmış.![]()
59 bölüm sürmüş dizi, uzun bir bölüm sayısıBu bilgi için teşekkürler
Şöyle üstten baktım yorumlara, çok erken sıkılmış insanlar. Ben yarına finale bakayım bari sjsjjsjjs
Tabi öncesinde bir kaç bölüm tüketirim
Sorduğun soru güldürdü59 bölüm sürmüş dizi, uzun bir bölüm sayısıDaha kısa olsa dayanabilirdin belki
Erken sıktı evet klasik romantik komedi
Aynen seçmece bölümlerden sonra atla gitsin finale
Sıkıldığım zamanlara ait bir reaksiyon bırakmışsınSon yorumum oymuş işte
![]()