NOW Aşk Yeniden - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak mesela bu. Tüyler ürperten cinsten resimler silsilesi. :A :A
giphy.gif

Demek final zamanı geldi... Son 10 bölümü Hayat Şarkısı nedeniyle izleyemesem de benim kalbimde yeri hep ayrı bir dizi olacak, sonraları eski tadından biraz uzaklaşsa bile ilk sezonun güzelliğini es geçmek mümkün değil. Bu arada fragmanlardan anlaşıldığı kadarıyla tüm karakterler adada olacak, ama finali böyle bir konuyla geçirmenin ne kadar iyi olabileceğini bilemedim.

Neyse, başta Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci olmak üzere tüm oyunculara, yönetmen ve senaristlere böyle güzel bir iş sundukları için çok çok teşekkür ediyor, Aşk Yeniden'in bugüne gelmesini sağlayan tüm emekçilerin emeklerine sağlık diyorum. Eğer tekrarını yakalarsam son bölümü izlemeye çalışacağım. :)

Yeni hikayelerde tekrar görüşmek üzere...

Finali izlemedim, ama final yapmanın bile bir ayrıcalık haline geldiği şu zamanlarda bu haklarını daha iyi kullanmalarını isterdim, tüm karakterleri adaya hapsedip komedi yaratmaya çalışmasını değil. Yine de herkesin emeğine sağlık..

Diziyi hiç takip etmedim birkaç kez izleme şansım oldu onun dışında izlemedim ama iyi diziydi aslında.