pardon ben yanlış anlamışım düzeltiyorum küçük ağamı bence kıyaslanamazOnlar haricindeki sahneleri demiş zaten, ama ben Küçük Ağa ile kıyaslanacak bir yan göremedim hala.![]()
pardon ben yanlış anlamışım düzeltiyorum küçük ağamı bence kıyaslanamazOnlar haricindeki sahneleri demiş zaten, ama ben Küçük Ağa ile kıyaslanacak bir yan göremedim hala.![]()
küçük ağa gibi yüksek başladı,onun gibi senaryosu hızlı gidiyor ben o açılardan benzetiyorumOnlar haricindeki sahneleri demiş zaten, ama ben Küçük Ağa ile kıyaslanacak bir yan göremedim hala.![]()
katılmıyorum sana şu an 5.bölüme geldik başlardı niye başlamasınküçük ağa gibi yüksek başladı,onun gibi senaryosu hızlı gidiyor ben o açılardan benzetiyorumnormal bir dizide orhanla o kızın olayı 10.bölümdeen önce başlamazdı
hahahahah ahhh hyalimizdeki erkeği yaratabilicek bir formul olsaydı keşke cnm istediğim gibi fiziğinide huylarınıda kendim karar verip yaratabiliceğim birisikız @Çiğdem- poweerpuff girls ün tarfin mahvetmişsin o ka güzel şeyleri koyunca nasıl buğra parlağı olsun bir de anlamayalım diye arapça yazmış.ss @vadikızı @cookies @destere @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 43576
Allah korusn sen 1 parlak diye başlardı ord kurardınhahahahah ahhh hyalimizdeki erkeği yaratabilicek bir formul olsaydı keşke cnm istediğim gibi fiziğinide huylarınıda kendim karar verip yaratabiliceğim birisi![]()
hahahah hayırrr beeeee ama yedeğe 2-3 tane alternatif saklayabilirdimAllah korusn sen 1 parlak diye başlardı ord kurardın![]()
gözüdoysun çirkinhahahah hayırrr beeeee ama yedeğe 2-3 tane alternatif saklayabilirdim
eskiyenle yer değiştirmek için![]()
hemde ne salak izlemek istemiyorum bu ikisini ya😉İrem'in arkadaşıda kendisi gibi salak ya.![]()
nee akasya durağımı yok ya ben çok sevdim bu diziyi süper yaAnnem izlerken bakıyorum da izleyen arkadaşlar kusura bakmasın çekilecek dizi değil, Akasya Durağı'nın gençlik dizisi versiyonu gibi geldi bana.![]()
nediyin mukaddesRüya sanırım gelin ve damat oldukları sahneler.
Diziyi Buğra ve Özge arasındaki müthiş uyum için seyrediyorum. Biraz boş ve abartılı sahneler var evet ama güzel bir dizi, kendini izlettiriyor. Oyunculuklar da çok iyi.
Dizideki bebek de çok tatlı bu arada o bebeğin gerçek hayatta ikizi varmış bir de dönüşümlü olarak oynuyorlarmış.![]()
Annem izlerken bakıyorum da izleyen arkadaşlar kusura bakmasın çekilecek dizi değil, Akasya Durağı'nın gençlik dizisi versiyonu gibi geldi bana.![]()
çelişkiye forSonlara doğru tempo düşse de çok eğlenceli bir bölümdü. Bazı yerlerinde krize girdim.Son sahnenin rüya olduğu belliydi zaten gereksiz heyecan yapmışlar.
Gelecek bölüm fragmanı da efso olmuş bekliyoruz haftayayı.O değilde Melekler Korusun dahil bugün 5, 6 saat Özge'yi izledim.
![]()
Laz komşuların sahneleri öyle ama.çelişkiye for![]()
o şişko kadın çok yapmacık geliyor bazenLaz komşuların sahneleri öyle ama.
Yok ilk öyle bir izlenim yaratmıştı bende sonra en başından izleyince sevdim diziyi. Bence bayağı eğlenceli dizi.Bu yorumu düzenleyecektim unuttum. .ssss