NOW Aşk Yeniden - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onlar haricindeki sahneleri demiş zaten, ama ben Küçük Ağa ile kıyaslanacak bir yan göremedim hala. :)
küçük ağa gibi yüksek başladı,onun gibi senaryosu hızlı gidiyor ben o açılardan benzetiyorum :) normal bir dizide orhanla o kızın olayı 10.bölümdeen önce başlamazdı

küçük ağa gibi yüksek başladı,onun gibi senaryosu hızlı gidiyor ben o açılardan benzetiyorum :) normal bir dizide orhanla o kızın olayı 10.bölümdeen önce başlamazdı
katılmıyorum sana şu an 5.bölüme geldik başlardı niye başlamasın
ayrıca bence hızlı gitmiyor iyi bence

O anlamda öyle olabilir, ama senaryo konusunda öyle değil bence. Komedi olduğu için karikatürize karakterler olacak elbet. Bence gayet iyi gidiyor, umarım sonu onun gibi olmaz. :) @xemrexxx, @vadikızı

Annem izlerken bakıyorum da izleyen arkadaşlar kusura bakmasın çekilecek dizi değil, Akasya Durağı'nın gençlik dizisi versiyonu gibi geldi bana. :D

Rüya sanırım gelin ve damat oldukları sahneler. :D

Diziyi Buğra ve Özge arasındaki müthiş uyum için seyrediyorum. Biraz boş ve abartılı sahneler var evet ama güzel bir dizi, kendini izlettiriyor. Oyunculuklar da çok iyi. :)

Dizideki bebek de çok tatlı bu arada o bebeğin gerçek hayatta ikizi varmış bir de dönüşümlü olarak oynuyorlarmış. :D

Rüya sanırım gelin ve damat oldukları sahneler. :D

Diziyi Buğra ve Özge arasındaki müthiş uyum için seyrediyorum. Biraz boş ve abartılı sahneler var evet ama güzel bir dizi, kendini izlettiriyor. Oyunculuklar da çok iyi. :)

Dizideki bebek de çok tatlı bu arada o bebeğin gerçek hayatta ikizi varmış bir de dönüşümlü olarak oynuyorlarmış. :D
nediyin mukaddes:F

Gelinlik giyince Özge'm çok tatlı oldu. :love1:

Başları sıkıcı geçti ama bi 10 dk'dır güzel ilerliyor. :X

Sonlara doğru tempo düşse de çok eğlenceli bir bölümdü. Bazı yerlerinde krize girdim. :F Son sahnenin rüya olduğu belliydi zaten gereksiz heyecan yapmışlar. :D

Gelecek bölüm fragmanı da efso olmuş bekliyoruz haftayayı. :D O değilde Melekler Korusun dahil bugün 5, 6 saat Özge'yi izledim. :X

Annem izlerken bakıyorum da izleyen arkadaşlar kusura bakmasın çekilecek dizi değil, Akasya Durağı'nın gençlik dizisi versiyonu gibi geldi bana. :D
Sonlara doğru tempo düşse de çok eğlenceli bir bölümdü. Bazı yerlerinde krize girdim. :F Son sahnenin rüya olduğu belliydi zaten gereksiz heyecan yapmışlar. :D

Gelecek bölüm fragmanı da efso olmuş bekliyoruz haftayayı. :D O değilde Melekler Korusun dahil bugün 5, 6 saat Özge'yi izledim. :X
çelişkiye for :F

Laz komşuların sahneleri öyle ama. :(

Yok ilk öyle bir izlenim yaratmıştı bende sonra en başından izleyince sevdim diziyi. Bence bayağı eğlenceli dizi. :X Bu yorumu düzenleyecektim unuttum. .ssss
o şişko kadın çok yapmacık geliyor bazen :F neyse şu an izliyom gelinlik seçiyoz