@dosimosi yi elinden almış değilimkabak niye benim başıma patladı anlamadım hemde hiç alakam olmayan bir konuda beni çekiştiriyorsun
kınıyorum seni akustik hayranı pis vadikızı
![]()
olsun diye yazdım öyle hemende destoşunu savunuyon
@dosimosi yi elinden almış değilimkabak niye benim başıma patladı anlamadım hemde hiç alakam olmayan bir konuda beni çekiştiriyorsun
kınıyorum seni akustik hayranı pis vadikızı
![]()
hahaşurda iki esprili konuşma yapalım dedik hemende nerelere çekiyo lafı be
Ya yüklenmedim takılıyorum ben @destere ye niye yükleneyim ona neşeli sohbet
olsun diye yazdım öyle hemende destoşunu savunuyon![]()
hahasavunurum tabiki
![]()
güzelmiş Allah mutlu mesut etsinsavun bakem canın sağolsun canısı
e ne yapıyosun canısı bu arada yarın akrabamızın nişanı bar ona gitme durumuz var
yarın akşama kadar olmayabilirim tam belli olduğunda yazarım haber veririm sana![]()
güzelmiş Allah mutlu mesut etsin![]()
Bugundenmi gidiyon ?sağol canım bir gidelim diyorlar bi kalalım kararsız kaldılar büyük ihitmal gidecez orda kalacaz yarın akşama kadar olmayabilirim ben😉
Bugundenmi gidiyon ?
Denizimde misafirliğe gidecek oyüzden pazara ertelendi Yıldızlar.o ikisi niye yok ya tüh yaa kötü denk gelmişiz yaw![]()
Denizimde misafirliğe gidecek oyüzden pazara ertelendi Yıldızlar.
Tatilde evde pek kalınmaz.hee anladım tüh ya ben olabilseydim keşke kaan niye yok
Tatilde evde pek kalınmaz.
onunda planları var
neyse bende birşeyler bulurum elbet![]()
Yoo ben @Bully nin dışarı çok cıktığına şahit olmadım pekHe doğru haftasonu durmaz evde kaansen birşeyler bulursun canım benim
hatta bulmaya vakit kalmadan biz yanına geliriz bilee![]()
Yoo ben @Bully nin dışarı çok cıktığına şahit olmadım pek
tatilinde hep evdeydi yazık ama benim işime geliyordu 😛
Sen daha önceden taniyorsun doğrudur. biz kasımdan bu yana samimi olmaya başladık ve ben çok denk gelmedim. birkaçkez yanlız ďenk geldim.hep banamı denk geliyordu dışarda olduğu yaw haftasonu genelde dışarda
diye biliyorum ben onuama okulu olduğunda sınavları olduğu zaman evde oluyor
Sen daha önceden taniyorsun doğrudur. biz kasımdan bu yana samimi olmaya başladık ve ben çok denk gelmedim. birkaçkez yanlız ďenk geldim.
Benim özel durumlar vardı biliyorsun yoksa eve tıkılmayı sevmem pekYoo ben @Bully nin dışarı çok cıktığına şahit olmadım pek
tatilinde hep evdeydi yazık ama benim işime geliyordu 😛
sen yolda değilmiydinBenim özel durumlar vardı biliyorsun yoksa eve tıkılmayı sevmem pekGökhan Türkmen'i şampiyon yapabilme uğruna da baya bir süre evde kaldım.ss
Kardeşimi bıraktım eve geldim iştesen yolda değilmiydinşuan izliyorum ben videoyu 😛