ATV Aşk ve Mavi - Dizi Yorumları

bende geçen sene 2 dizi izlerdim.
Bu sene baya izliyorum ve Salı günleri Showda olacağım artık

geçen dönem bırakmıştın hadi ordan

He sen geçen dönemi diyosun doğru unutmuşum onu ben ya yazın tekrarına bakıyordum bayağı bölüm izlemiştim aslında ama sonra evde işler oldu devamını getiremedim

2 yeni dizimiz var onlara da bakmalısın.

Aman önünde koskoca hafta sonu izle boşver.
Kalp atışını kaçırmadan izledim ama son bölümler beni çok etkiledi, bu aralar hastanelerde çok bulunuyoruz ve haliyle fazla etkileniyorum, oyüzden 2 bölümdür izleyemiyorum

Beni güldüren dizilere yöneldim.
Yeni gelinede bakıyorum
Rüya ya bakmıştım ve Yüz yüzede güzel fragmanı var. Onada bir şans verecem

Cumartesi'ni de harca o zaman bak ne diyorum.

Şu arkadaşının durumuydu galiba geçmiş olsun.
Aynen ben de bir ara sadece komik şeylere bakıyordum psikolojimi düzeltmek için, anlıyorum seni.

Cumartesi'ni de harca o zaman bak ne diyorum.

Şu arkadaşının durumuydu galiba geçmiş olsun.
Aynen ben de bir ara sadece komik şeylere bakıyordum psikolojimi düzeltmek için, anlıyorum seni.

Ya gitmesen keşke ne güzel eğitim koçum oluyordun.

Olaylar çığrından çıktı ama ben de çığrımdan çıktım çok uzun diziler ya netten mi izlesem diyorum artık

Şahane bir bölümdü.

Dizinin en sırtlayıcısı Hasibe yine başrolü aratmayacak şekilde diziyi yüklenmiş. Senaristler bunun farkındalar zaten bilerek hep onun üzerine bindiriyorlar. Seyirci çok seviyor Hasibeyi.

İlyas ve Sevda mevzusu biraz sıkıcı olsa da olayın içine Hasibe'nin dahil olması zaten güzel kılıyor hee şeyi

Mavi, Ali'nin onu aldattığını sandı ama yanıldı senaristin Mavi'ye garezi var bence sürekli onu zora düşürüyor.

Ali, Cemal'i öğrendi ve o deli adama arabayla çarptılar bakalım hikayesi neymiş adamın

Hasibe ve Servet savaşı diziye apayrı renk kattı Derya Artemel iyi ki gelmiş