Uzak akraba gibi ağla.![]()
Uzak akraba gibi ağla.![]()
Adamın sırtına vuruyor eşek gibiKoptuk evde motosiklet sahnesinden itibaren.![]()
Bebekler değiştirilecek Paramparça geliyorBen de yazacaktım gözü açılmış diye.![]()
Bebekler değiştirilecek Paramparça geliyor![]()
Aynen zaten Fatma'nın oğlu varSafiye daha çok haketti bebeği.![]()
Koptuk evde motosiklet sahnesinden itibaren.![]()
40 yıllı ktiyatrocular nasıl böyle berbat bir senaryoda oynuyordizinin başı dramdı Deniz'ede yazmıştım böyle devam etmez inşallah diye. Bu aralar dram beni etkilediği için Kalp atışını izlememe kararı almıştım.
Aşk ve Mavim sahalara döndü
en koptuğum sahne buydu ama çok komikti be dünkü bir sürü sahneler.
Cemal ve Hasibe favorilerim <3
@xemrexxx al izle. sizi geçmemizin sebebi olan sahnelerden biri1.31 den itibaren de bakabilirsin
![]()
iste o 40 yıllık tiyatrocular en kötü senaryoyu bile insana zevkle izlettirebiliyor 😉40 yıllı ktiyatrocular nasıl böyle berbat bir senaryoda oynuyor![]()
kız ne ara ev hanımı teyze bölümüne ulaştın seniste o 40 yıllık tiyatrocular en kötü senaryoyu bile insana zevkle izlettirebiliyor 😉
Beğenerek izliyorum ve beni eğlendiren nadir dizilerden![]()
haha biliyormusun inanılmaz yoğun bir hafta geçirdim hatta iş hayatım boyunca en yoğun olduğum haftaydı ve bu bölüm bana ilaç gibi geldikız ne ara ev hanımı teyze bölümüne ulaştın senmesela @Çiğdem- facebookta mesleğini ev hanımı yapmış o izleyebilir bu tarz dizileri
![]()
kimin twitter adresihaha biliyormusun inanılmaz yoğun bir hafta geçirdim hatta iş hayatım boyunca en yoğun olduğum haftaydı ve bu bölüm bana ilaç gibi geldi
Bu arada twitter adresin çok kıymetliymiş onu anladım![]()
seninkimin twitter adresi![]()
Berbatı güzelleştirir bizim oyuncular40 yıllı ktiyatrocular nasıl böyle berbat bir senaryoda oynuyor![]()