bende geçen sene 2 dizi izlerdim.
Bu sene baya izliyorum ve Salı günleri Showda olacağım artık
geçen dönem bırakmıştın hadi ordan![]()
bende geçen sene 2 dizi izlerdim.
Hiç TV izleyemiyorum Zeynep.Vatanım Sensin başlayınca onu izleyeceğim birde kendi kanalımdakilere bakabilirsem bakarım.
![]()
2 yeni dizimiz var onlara da bakmalısın.bende geçen sene 2 dizi izlerdim.
Aman önünde koskoca hafta sonu izle boşver.Osmanlıcaya başlamak yerine buna bakıyorum suçlu hissederek.![]()
2 yeni dizimiz var onlara da bakmalısın.
Aman önünde koskoca hafta sonu izle boşver.![]()
Kalp atışını kaçırmadan izledim ama son bölümler beni çok etkiledi, bu aralar hastanelerde çok bulunuyoruz ve haliyle fazla etkileniyorum, oyüzden 2 bölümdür izleyemiyorum2 yeni dizimiz var onlara da bakmalısın.
Aman önünde koskoca hafta sonu izle boşver.![]()
Cumartesi'ni de harca o zaman bak ne diyorum.Ne güzel dedin.![]()
![]()
Şu arkadaşının durumuydu galiba geçmiş olsun.Kalp atışını kaçırmadan izledim ama son bölümler beni çok etkiledi, bu aralar hastanelerde çok bulunuyoruz ve haliyle fazla etkileniyorum, oyüzden 2 bölümdür izleyemiyorum
Beni güldüren dizilere yöneldim.
Yeni gelinede bakıyorum
Rüya ya bakmıştım ve Yüz yüzede güzel fragmanı var. Onada bir şans verecem![]()
Cumartesi'ni de harca o zaman bak ne diyorum.
Şu arkadaşının durumuydu galiba geçmiş olsun.Aynen ben de bir ara sadece komik şeylere bakıyordum psikolojimi düzeltmek için, anlıyorum seni.
![]()
Bunu diyen kişi 3 sene gitti.Ya gitmesen keşke ne güzel eğitim koçum oluyordun.![]()
Bunu diyen kişi 3 sene gitti.![]()
Dizinin başrolü resmen Hasibe en çok onu izliyoruz Ne güzel senaristlerde işi biliyorİlyas dışında iyi gidiyor.![]()
Dizinin başrolü resmen Hasibe en çok onu izliyoruz Ne güzel senaristlerde işi biliyor![]()
Kadın resmen şahane ya ben izlerken resmen zevkle izliyorum öyle böyle değilSüprüz.Herkese yanlış söyletti.
![]()
Geldim gayri@Dosi bölüm güzel başladı.![]()
Bu hafta da full time Hasibe izlemek istiyorumGeldim gayri
geçen hafta sonunu izleyemedim. Şimdi gördüm adamın nasıl düştüğünü![]()
Birgül'ün alarmı çok orjinalBu hafta da full time Hasibe izlemek istiyorum![]()