ATV Aşk ve Mavi - Dizi Yorumları

bende geçen sene 2 dizi izlerdim.
Bu sene baya izliyorum ve Salı günleri Showda olacağım artık :Z

geçen dönem bırakmıştın hadi ordan :A

:FHe sen geçen dönemi diyosun doğru unutmuşum onu ben ya yazın tekrarına bakıyordum bayağı bölüm izlemiştim aslında ama sonra evde işler oldu devamını getiremedim

2 yeni dizimiz var onlara da bakmalısın. :A

Aman önünde koskoca hafta sonu izle boşver. :bhr:
Kalp atışını kaçırmadan izledim ama son bölümler beni çok etkiledi, bu aralar hastanelerde çok bulunuyoruz ve haliyle fazla etkileniyorum, oyüzden 2 bölümdür izleyemiyorum :(
Beni güldüren dizilere yöneldim.
Yeni gelinede bakıyorum
Rüya ya bakmıştım ve Yüz yüzede güzel fragmanı var. Onada bir şans verecem :D

Cumartesi'ni de harca o zaman bak ne diyorum. :A

Kalp atışını kaçırmadan izledim ama son bölümler beni çok etkiledi, bu aralar hastanelerde çok bulunuyoruz ve haliyle fazla etkileniyorum, oyüzden 2 bölümdür izleyemiyorum :(
Beni güldüren dizilere yöneldim.
Yeni gelinede bakıyorum
Rüya ya bakmıştım ve Yüz yüzede güzel fragmanı var. Onada bir şans verecem :D
Şu arkadaşının durumuydu galiba geçmiş olsun. :( Aynen ben de bir ara sadece komik şeylere bakıyordum psikolojimi düzeltmek için, anlıyorum seni. :D

Olaylar çığrından çıktı ama ben de çığrımdan çıktım çok uzun diziler ya netten mi izlesem diyorum artık :A

Şahane bir bölümdü.

Dizinin en sırtlayıcısı Hasibe yine başrolü aratmayacak şekilde diziyi yüklenmiş. Senaristler bunun farkındalar zaten bilerek hep onun üzerine bindiriyorlar. Seyirci çok seviyor Hasibeyi. :D

İlyas ve Sevda mevzusu biraz sıkıcı olsa da olayın içine Hasibe'nin dahil olması zaten güzel kılıyor hee şeyi :A

Mavi, Ali'nin onu aldattığını sandı ama yanıldı senaristin Mavi'ye garezi var bence sürekli onu zora düşürüyor. :A

Ali, Cemal'i öğrendi ve o deli adama arabayla çarptılar bakalım hikayesi neymiş adamın :D

Hasibe ve Servet savaşı diziye apayrı renk kattı Derya Artemel iyi ki gelmiş :A