Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.Oyunculuk olarak flop dedik fiziğe laf yok.mesela Meryemde güzellik olarak flop.
Fox logosunu ne kadar igrençleştirdim fark ettin mi?
Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.Oyunculuk olarak flop dedik fiziğe laf yok.mesela Meryemde güzellik olarak flop.
Bu dizinin konusundan nasil meryoşa geçtiniz ayy resmen bnm taktiklerim. .ss @Çiğdem-Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.
Haikatten resmen Emre gibi olduk Tövbe 😱 @sokak sanatiBu dizinin konusundan nasil meryoşa geçtiniz ayy resmen bnm taktiklerim. .ss @Çiğdem-
Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.
Normalfir tabi ben bir markayim. Baßka kime özeniceniz hele sokak totosu en sevdigi oyuncy beros yani profili düşük adaminHaikatten resmen Emre gibi olduk Tövbe 😱 @sokak sanati
Haikatten resmen Emre gibi olduk Tövbe 😱 @sokak sanati
Nasıl yani sen şimdi Emre'ye tek hücreli bir canlı mı demek istedin? 😱Yok Konu emre'nin bakterileri ile dolu sorun konuda yani.
Şov dizisi konusuna bakterili dedi sen ona mi takikdinNasıl yani sen şimdi Emre'ye tek hücreli bir canlı mı demek istedin? 😱
Bu Umut'a emeklilik de fazla aslında yakın zamanda çaylak üyeliğe düşüreceğiz.Şov dizisi konusuna bakterili dedi sen ona mi takikdin
Bizce kellesi alinmali ve ibret i alem icin bannera konmaliBu Umut'a emeklilik de fazla aslında yakın zamanda çaylak üyeliğe düşüreceğiz.
Bu Umut'a emeklilik de fazla aslında yakın zamanda çaylak üyeliğe düşüreceğiz.
Münasiptir.Bizce kellesi alinmali ve ibret i alem icin bannera konmali
İlk darbe girişiminde seni de sileceğiz boşuna emekten bahsetme.Çok emek verdim yönetime. Bunu kimse yapamaz.
Münasiptir.
İlk darbe girişiminde seni de sileceğiz boşuna emekten bahsetme.
Beni sahalara döndürtme
emekli moruk gibi görünüyorsun ama atacan ve kaandan daha fazla yetkin vardıMünasiptir.
İlk darbe girişiminde seni de sileceğiz boşuna emekten bahsetme.
emekli moruk gibi görünüyorsun ama atacan ve kaandan daha fazla yetkin vardı
Boş yapma.Beni sahalara döndürtme
Artık zavallı bir emekli parçası.emekli moruk gibi görünüyorsun ama atacan ve kaandan daha fazla yetkin vardı
emekliliği bırakıcaksın ozaman bastonunu at ve geri dön sahalaraİğrenç bir yorum.
Onlar zaten renk değiştirmeye alışıklar. Penguen gibiler.
emekliliği bırakıcaksın ozaman bastonunu at ve geri dön sahalara
Bakarız canım. Yönetimde akşama vs görürsem dönerim.
bu forum çökmeyecekmiydi ayoll başımıza yıkılmadan kaçalımBoş yapma.
Artık zavallı bir emekli parçası.
23.30'da çökecekmiş.bu forum çökmeyecekmiydi ayoll başımıza yıkılmadan kaçalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?