Kesinlikle izle.Bilemiyorum.Bu hafta özetine bakmaya çalışırım.Umarım Özetli yayınlanır.😀
3. İzleyişim olacak benim.Aşk Ekmek Hayeller tekrarı şimdi Show TV`de izlemeyenler izleye bilirYeni Bölüm bu akşam
Kesinlikle izle.Bilemiyorum.Bu hafta özetine bakmaya çalışırım.Umarım Özetli yayınlanır.😀
3. İzleyişim olacak benim.Aşk Ekmek Hayeller tekrarı şimdi Show TV`de izlemeyenler izleye bilirYeni Bölüm bu akşam
benim de bu 3.Kesinlikle izle.
3. İzleyişim olacak benim.![]()
Öve öve bitiremedim ama hakikatten sağlam Dizi yapmış Abdullah Oğuz. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum fragmanlar çok iyidi yine heyecanlı olacak gibi.benim de bu 3.izledikce izleyesim var
![]()
Evet fragman`ı ben de çok beğendim süper bir dizi umarım reyting`lerinde de artış yaşarÖve öve bitiremedim ama hakikatten sağlam Dizi yapmış Abdullah Oğuz. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum fragmanlar çok iyidi yine heyecanlı olacak gibi.![]()
AŞK EKMEK HAYALLER.
3. BÖLÜM.
| PAZAR - 20.00 - YENİ BÖLÜM - SHOW TV .
@dizi kolik , @Ahmad , @beyazsoy , @SamanyoluTV , @sokak sanati .
Bence olaylar çok fazla hızlı gelişiyor.İşler iyice karışıyor. Bu bölüm baya heyecanlı olacak.![]()
Böyle olması güzel zaten. Dizinin izlenirliğini sağlıyor.Bence olaylar çok fazla hızlı gelişiyor.![]()
![]()
Pardon bugün SBSV günüydü senin için değil mi? Unutmuşum.Ben izlemeyeceğimi belirttim.Sadece beğendim fazla Türk dizilerine vakit yok artık.![]()
Pardon bugün SBSV günüydü senin için değil mi? Unutmuşum.![]()
3. bölüm