Kesinlikle izle.Bilemiyorum.Bu hafta özetine bakmaya çalışırım.Umarım Özetli yayınlanır.😀
3. İzleyişim olacak benim.Aşk Ekmek Hayeller tekrarı şimdi Show TV`de izlemeyenler izleye bilirYeni Bölüm bu akşam
Kesinlikle izle.Bilemiyorum.Bu hafta özetine bakmaya çalışırım.Umarım Özetli yayınlanır.😀
3. İzleyişim olacak benim.Aşk Ekmek Hayeller tekrarı şimdi Show TV`de izlemeyenler izleye bilirYeni Bölüm bu akşam
benim de bu 3.Kesinlikle izle.
3. İzleyişim olacak benim.
Öve öve bitiremedim ama hakikatten sağlam Dizi yapmış Abdullah Oğuz. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum fragmanlar çok iyidi yine heyecanlı olacak gibi.benim de bu 3.izledikce izleyesim var
Evet fragman`ı ben de çok beğendim süper bir dizi umarım reyting`lerinde de artış yaşarÖve öve bitiremedim ama hakikatten sağlam Dizi yapmış Abdullah Oğuz. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum fragmanlar çok iyidi yine heyecanlı olacak gibi.
AŞK EKMEK HAYALLER.
3. BÖLÜM.
| PAZAR - 20.00 - YENİ BÖLÜM - SHOW TV .
@dizi kolik , @Ahmad , @beyazsoy , @SamanyoluTV , @sokak sanati .
Bence olaylar çok fazla hızlı gelişiyor.İşler iyice karışıyor. Bu bölüm baya heyecanlı olacak.
Böyle olması güzel zaten. Dizinin izlenirliğini sağlıyor.Bence olaylar çok fazla hızlı gelişiyor.
Pardon bugün SBSV günüydü senin için değil mi? Unutmuşum.Ben izlemeyeceğimi belirttim.Sadece beğendim fazla Türk dizilerine vakit yok artık.
Pardon bugün SBSV günüydü senin için değil mi? Unutmuşum.
3. bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?