Farklı bir şey çıkarsa ve şaşırtacaksa ona da okeyim.Görünce aklıma geldi teori mantıklı ama Meriç Acemi inadına gidip alakasız bir şey yazarsa şaşırmam.![]()
Farklı bir şey çıkarsa ve şaşırtacaksa ona da okeyim.Görünce aklıma geldi teori mantıklı ama Meriç Acemi inadına gidip alakasız bir şey yazarsa şaşırmam.![]()
2.bölümü bitirdim geldim güzel ilerliyor müzikleri çok güzel oyunculuklar çok güzel şok beğendim de
takıldığım noktu çok fazla küfürlerin olması o kadar olmasına gerek varmıydı bilemedim tamam gençleri
yansıtmak istemişler ama ne bilim benim hoşuma gitmedi sık küfürlerin olması onun dışında süper![]()
Beni de küfürler değil, müzikler rahatsız etti.![]()
Levent yüksel onursuz olmasın aşk vardı onu sevdiğim için müzikler güzel dedim yyoksa diğer rock tarzı olanları bende sevmedim![]()
Şarkılar iyi seçilmiş, ama müzikler fazla konulmuş.Arkada oynuyorlar, ama şarkı var ses duymuyoruz...
Diziyi izlerken baya sövmüştüm, yine olsa yine söverim.
Diziyi izlerken baya sövmüştüm, yine olsa yine söverim.![]()
![]()
Burcu'nun Tuncay'a ettiği küfürü hala duyabiliyorum.Tuncay ve buna aşırı gıcık olmuştum.![]()
Burcu'nun Tuncay'a ettiği küfürü hala duyabiliyorum.![]()
Tam stres atmalık.O sahne efsane ya.Instagram'a atmışlar, indirdim izliyorum günde 10 - 15 kere.
![]()