Farklı bir şey çıkarsa ve şaşırtacaksa ona da okeyim.Görünce aklıma geldi teori mantıklı ama Meriç Acemi inadına gidip alakasız bir şey yazarsa şaşırmam.
Farklı bir şey çıkarsa ve şaşırtacaksa ona da okeyim.Görünce aklıma geldi teori mantıklı ama Meriç Acemi inadına gidip alakasız bir şey yazarsa şaşırmam.
2.bölümü bitirdim geldim güzel ilerliyor müzikleri çok güzel oyunculuklar çok güzel şok beğendim de
takıldığım noktu çok fazla küfürlerin olması o kadar olmasına gerek varmıydı bilemedim tamam gençleri
yansıtmak istemişler ama ne bilim benim hoşuma gitmedi sık küfürlerin olması onun dışında süper
Beni de küfürler değil, müzikler rahatsız etti.
Levent yüksel onursuz olmasın aşk vardı onu sevdiğim için müzikler güzel dedim yyoksa diğer rock tarzı olanları bende sevmedim
Şarkılar iyi seçilmiş, ama müzikler fazla konulmuş. Arkada oynuyorlar, ama şarkı var ses duymuyoruz...
Diziyi izlerken baya sövmüştüm, yine olsa yine söverim.
Diziyi izlerken baya sövmüştüm, yine olsa yine söverim.
Burcu'nun Tuncay'a ettiği küfürü hala duyabiliyorum.Tuncay ve buna aşırı gıcık olmuştum.
Burcu'nun Tuncay'a ettiği küfürü hala duyabiliyorum.
Tam stres atmalık.O sahne efsane ya. Instagram'a atmışlar, indirdim izliyorum günde 10 - 15 kere.