Netflix Aşk 101 (Love 101) - Dizi Yorumları

2.bölümü bitirdim geldim güzel ilerliyor müzikleri çok güzel oyunculuklar çok güzel şok beğendim de
takıldığım noktu çok fazla küfürlerin olması o kadar olmasına gerek varmıydı bilemedim tamam gençleri
yansıtmak istemişler ama ne bilim benim hoşuma gitmedi sık küfürlerin olması onun dışında süper :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
2.bölümü bitirdim geldim güzel ilerliyor müzikleri çok güzel oyunculuklar çok güzel şok beğendim de
takıldığım noktu çok fazla küfürlerin olması o kadar olmasına gerek varmıydı bilemedim tamam gençleri
yansıtmak istemişler ama ne bilim benim hoşuma gitmedi sık küfürlerin olması onun dışında süper :D

Beni de küfürler değil, müzikler rahatsız etti. :(

• Beğendim
Reactions: Angelica
1/1
Bölüm o kadar hızlı aktı ki neye uğradığı şaşırdım :A

Dizi çok iyi başladı demek ki bu kuduruklukları bir araya getirmiş bunları :A Bölüm sonunda herkese mektup gitmedi sanki bir kişiye yollanmadı gibi geldi bana.

• Beğendim
Reactions: Aserat
1/2
Git gide kaynaşmaya başladılar :Z Işık'a acıyorum çok yükleniyorlar kıza :A

Tuvalet sahnesi aşırı iyidi :A Kerem'de abayı yaktı iyice diğer kıza.

Yalı sahneleri harika bayıldım o eve ve atmosferine.

• Beğendim
Reactions: Aserat
1/3

Burcu çok şeker ya o evdeki halleri çok tatlıydı, Berrak Tüzünataç'a ne kadar da benziyor.

Kerem'in dudağını ısırdı zilli Eda, belasını bulur umarım :A Bölümler çok akıcı harika gidiyor :Z

1/4

Bölümde pek olay yoktu. Burcu'nun sevgilisi geldi, böyle birinin gelmesini beklemiyordum

Bölüm sonunda nişanlandılar 😱 Ekip şimdi faka bastı. Sinan gerçekten hasta düştü bayıldı 😱

1/5
Burcu'nun nişanlısı tam bir kemirgen çıktı. Kemal Hoca'ya üzüldüm. Umarım Burcu atar nişanı.

Sinan'da artık Işık'ı daha fazla üzmeyip kıza açılsa da rahatlasak.

1/6
Sonunda Burcu Kemal'e gitmeye karar verdi :Z

Işık denize düştü ve Sinan'la öpüştüler :bhr:

Özel gün yoktur özel anlar vardır sözü bölüme damga vurdu ve ne acıdır ki 20 yıl sonra hepsi ayrı hayatlardalar :(

1/7
Kavga sahnesi bölüme damga vurdu, Necdet'in tüm eseri yerle bir oldu :A
Bölüm sonu çok hüzünlüydü, böylesine arkadaşken hayat nasıl da her birini ayrı yerlere savurmuş gerçekten üzücü.

Finale geldim istemeye istemeye, nasıl bitecek merak ediyorum.