Geçtiğimiz gün tamamladım diziyi ama yorum yapmayı unutmuşum. Gerçekten beni şaşırtan, çok güzel ve sürükleyici bir iş olmuş. Bir kez daha anladım ki gençlik dizilerine hasret kalmışız...
Dizinin benim için en büyük sürprizi Işık karakteri olmuştu, çok tatlı ve çok güzel iş çıkarmış. Çok sevdim Işık'ı... Sinan karakteri güzeldi, Mert Yazıcıoğlu'na yakışmış böyle bir tip. Osman ve Eda'yı da sevdim, Eda bir tık önde tabi şaşırtıcı şekilde yakışmış rolüne. Dizide tek sevemediğim Kerem karakteri oldu, zorlama olmamış mı ya? Bana biraz zorlama geldi, Kubilay Aka'yı tam gözüme oturtamadım bu karakterde maalesef.
Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i de beğendim, Burcu hocam çok yakışmış.
Dizideki olumsuz durum olarak aşırı müzikli sahneler vardı, müziği açıp açıp karakterleri sessiz izlettiler. Çok dikkatimi çekti bu durum, gençlik dizisinde çok rahat olay bulup doldurabilirlerdi yani.
Son bir eleştiri daha, dizinin 1998'de geçtiğini bilmesem tahmin edemezdim herhalde. Görüntüler falan hiç o dönemi yansıtamamış, biraz daha hissedilseydi bu durum keşke...
Sinan ve Işık karakterlerini çok sevdim, çok tatlı bir çift oldular. Diğer sezonda ikiliyi izlemeyi epey istiyorum.
Osman karakteri eşcinsel diye okumuştum yorumlarda, sezon boyu onu bekledim de tek sahnesi yoktu ona dair? Birisi deliğe taş atmış, herkes atlamış yani. Ha oladabilir bilmiyorum, bu konu diğer sezona bırakıldı anlaşılan.
Burcu hocanın nişanı bozması iyi oldu, son sahnede Kemal beye kavuşması da güzeldi. İkiliyi izlemek isterim daha fazla.
Genel olarak beğendiğim bir iş oldu, kesinlikle izlemeye değer. Yeni sezonunu da şimdiden merakla bekliyorum, fazla geciktirmeden yayınlarlar umarım.
7/10
AŞK 101 (Sezon Yorumu)
Ama bu kaçıncı aynı düşüncemiz
Ben de geçenlerde izedim ve fırsatım olamamişti ama senin dediklerine Eda hariç %100 katılabilirim
Sinan ve İşik karakterleri hem birbirlerine olan aşkı hem de oyuncularin uyumlari çoooook tatlı. Dizinin en olmamiş tarafı kesinlikle o dönemi hissettirmıyor. 90lara dair tek emare cep telefonu ve belki soba Şarkılar da beni yakalamadı malasef Senaryoya hiç değinmeye gerek kalmaz bildiğin özenti abd havası çizmişler
Öğrenci ile öğretmen ilişkisi ne ya Kerem'in Edaya 1 gecede anında aşik olması
Ben de genel olarak seyirlik gözüyle bakıyorum ve hiç fena değil diyorum. İzle ve geç bişeye takılmazsan keyifli vakit geçirtiyor
7/10
Son olarak şunu da paylaşayım @sokak sanati @kerem @Ahmed
Acaba büyüklüğü kim olcakBenim için de geçerli. Favori çift kesinlikle Sinan ve Işık. İki kaybolmuş genç kendini bütünlüyor
Acaba büyüklüğü kim olcak
Kusarim🤢 bak😱UTC'de ki Serhan diyolla ama gerçek değil bence.
Kusarim🤢 bak😱
Müzikler benim de ilgimi çekemedi, daha güzel seçimler yapılabilirdi. Eda'ya neden katılmadın? Ben Alina Boz'dan böyle havalı, serseri bir kız profili çıkacağını düşünmemiştim. O beni şaşırttı açıkçası.AŞK 101 (Sezon Yorumu)
Ben de geçenlerde izedim ve fırsatım olamamişti ama senin dediklerine Eda hariç %100 katılabilirim
Sinan ve İşik karakterleri hem birbirlerine olan aşkı hem de oyuncularin uyumlari çoooook tatlı. Dizinin en olmamiş tarafı kesinlikle o dönemi hissettirmıyor. 90lara dair tek emare cep telefonu ve belki soba Şarkılar da beni yakalamadı malasef Senaryoya hiç değinmeye gerek kalmaz bildiğin özenti abd havası çizmişler
Ben de genel olarak seyirlik gözüyle bakıyorum ve hiç fena değil diyorum. İzle ve geç bişeye takılmazsan keyifli vakit geçirtiyor
7/10
Ben izlemeyecegim. Kalsin.AŞK 101 (Sezon Yorumu)
7/10
Karakterin hiçbir amacı yok. Olayı ne? neden isyan ediyor. Hiçbir meramını anlamadım. Yada anlatamadılarMüzikler benim de ilgimi çekemedi, daha güzel seçimler yapılabilirdi. Eda'ya neden katılmadın? Ben Alina Boz'dan böyle havalı, serseri bir kız profili çıkacağını düşünmemiştim. O beni şaşırttı açıkçası.
Üzdün Umarım gizli gizli izliyorsundurBen izlemeyecegim. Kalsin.
Çok bir şey yazmamış halin mi bu.Ben de ne eksik diyordum meğer kalan bölümlerin yorumlarını yapmamışım. Cuma ve cumartesi 7 bölüm izleyip son bölümü dün akşama bıraktım niyeyse.
Genel olarak dizi ciddi anlamda beklentimin üstündeydi. Çok güzel müzikler kullanılan, çok güzel yazılan, çekilen, oynanan ve gülümseten sahneler vardı... Oyunculuklar Kubilay Aka ve Tuba Ünsal dışında beni tatmin etti. Kubi’ye belli bir süreden sonra alıştım da Tuba Ünsal o nasıl kötü bir oyunculuk. Kadronun geri kalanının her biri rolüne inanmıştı. Meriç Acemi önümüzdeki sezonu da düşünerek ucu açık birçok şey bıraktı. İkinci sezonu merakla bekliyorum.
Ben en çok grup neden ve nasıl dağıldı onu merak ediyorum.
Burcu Hoca’nın son bölümde kurul toplantısı sahnesi harikaydı. Hem harika yazılmış hem de Pınar harika oynamış. Yine son bölümdeki özür meselesi kısmı çok iyiydi.
Günümüz sahneleri keşke daha çok olsaydı Işık’ın gençliği ve günümüz benzerliği süper ama Tuba Ünsal’dan Eda olmuş mu allah aşkına. Çıktığı sahneleri atlayasım geldi. Küfürler de ağzına yakışmamış zaten. Ki Eda gibi sivri bir genç nasıl böyle olmuş onu da anlamadım.
Benim neredeyse tüm karakterler favorim oldu. Dizi gerçekten aşka girişi güzel anlattı. Burcu’nun, Işık’ın, Sinan’ın kendini keşfetmesi güzeldi bence. Kemal Hoca’nın daha çok sahnesi olabilirdi. Özellikle de Burcu’yla. Burcu’nun Tuncay’dan kurtulmasına çok sevindim.
Dizide herkesin favorisi genelde Osman veya Sinan olmuş ama bence Kerem hariç tüm gençler favoriydi. Burcu Hocam da öyle.
Dizide geçen repliklerden birinde “insanların hayatını manipüle edeceğimizi sanmıştık ama sonuçlarını düşünememiştik” gibi bir cümle geçiyordu. Bunun üzerine Twitter’da büyük teoriler gördüm. Şöyle diyorlardı. Burcu İstanbul’da kalıyor ve 99 depreminde hayatını kaybediyor bizim grup da bunun üzerine suçluluk duyuyor, dağılıyor vs. diye. Bence çok üzücü ama mantıklı... Evin sürekli bir yerlerinin dökülmesini de buna bağlıyorlar hatta.
Çok bir şey yazmadım belki ama ben diziyi çok beğendim. Süresi iyi, bölüm sonları heyecanlı... Müzikler çok iyi. 2.sezonu merakla bekliyorum.
8.5/10
Evet normalde daha uzun bir genel yorum yapmayı düşünüyordum.Çok bir şey yazmamış halin mi bu.
Parlak Takımı'na da bu kadar uzun olmasa da bir şeyler yazabilirsin hadi aşko.Evet normalde daha uzun bir genel yorum yapmayı düşünüyordum.
Görünce aklıma geldi teori mantıklı ama Meriç Acemi inadına gidip alakasız bir şey yazarsa şaşırmam.Ben de ne eksik diyordum meğer kalan bölümlerin yorumlarını yapmamışım. Cuma ve cumartesi 7 bölüm izleyip son bölümü dün akşama bıraktım niyeyse.
Genel olarak dizi ciddi anlamda beklentimin üstündeydi. Çok güzel müzikler kullanılan, çok güzel yazılan, çekilen, oynanan ve gülümseten sahneler vardı... Oyunculuklar Kubilay Aka ve Tuba Ünsal dışında beni tatmin etti. Kubi’ye belli bir süreden sonra alıştım da Tuba Ünsal o nasıl kötü bir oyunculuk. Kadronun geri kalanının her biri rolüne inanmıştı. Meriç Acemi önümüzdeki sezonu da düşünerek ucu açık birçok şey bıraktı. İkinci sezonu merakla bekliyorum.
Ben en çok grup neden ve nasıl dağıldı onu merak ediyorum.
Burcu Hoca’nın son bölümde kurul toplantısı sahnesi harikaydı. Hem harika yazılmış hem de Pınar harika oynamış. Yine son bölümdeki özür meselesi kısmı çok iyiydi.
Günümüz sahneleri keşke daha çok olsaydı Işık’ın gençliği ve günümüz benzerliği süper ama Tuba Ünsal’dan Eda olmuş mu allah aşkına. Çıktığı sahneleri atlayasım geldi. Küfürler de ağzına yakışmamış zaten. Ki Eda gibi sivri bir genç nasıl böyle olmuş onu da anlamadım.
Benim neredeyse tüm karakterler favorim oldu. Dizi gerçekten aşka girişi güzel anlattı. Burcu’nun, Işık’ın, Sinan’ın kendini keşfetmesi güzeldi bence. Kemal Hoca’nın daha çok sahnesi olabilirdi. Özellikle de Burcu’yla. Burcu’nun Tuncay’dan kurtulmasına çok sevindim.
Dizide herkesin favorisi genelde Osman veya Sinan olmuş ama bence Kerem hariç tüm gençler favoriydi. Burcu Hocam da öyle.
Dizide geçen repliklerden birinde “insanların hayatını manipüle edeceğimizi sanmıştık ama sonuçlarını düşünememiştik” gibi bir cümle geçiyordu. Bunun üzerine Twitter’da büyük teoriler gördüm. Şöyle diyorlardı. Burcu İstanbul’da kalıyor ve 99 depreminde hayatını kaybediyor bizim grup da bunun üzerine suçluluk duyuyor, dağılıyor vs. diye. Bence çok üzücü ama mantıklı... Evin sürekli bir yerlerinin dökülmesini de buna bağlıyorlar hatta.
Çok bir şey yazmadım belki ama ben diziyi çok beğendim. Süresi iyi, bölüm sonları heyecanlı... Müzikler çok iyi. 2.sezonu merakla bekliyorum.
8.5/10