Sınav haftasından sonra belki diyeyim. Gençlik dizisi olarak Gossip Girl'ü izliyorum şu an, bundan daha iyidir herhalde @xemrexxxİzleyecek misin diziyi. Her kelimede küfür etmeleri dışında komik ve eğlenceli. Benceizle
Sınav haftasından sonra belki diyeyim. Gençlik dizisi olarak Gossip Girl'ü izliyorum şu an, bundan daha iyidir herhalde @xemrexxxİzleyecek misin diziyi. Her kelimede küfür etmeleri dışında komik ve eğlenceli. Benceizle
Bence Kerem’dir.Başını belaya net olarak sokabilecek karakter bence.Diğerlerine göre daha tehlikeli.
Aa Olabilir ben ev detayını unuttmuştum.Bende öyle gördüm. O yorumları okudum
Bu arada mektubu sınama yazdı bence. Çünkü ev Sinan'ın evi ve oraya geliyor gördüğüm kadarı ile. Sinan hapse düşüyorvebunu bilmiyor bence. Birisi Sinan'a iletiyor gibi yorumladım ben
Sınav haftasından sonra belki diyeyim. Gençlik dizisi olarak Gossip Girl'ü izliyorum şu an, bundan daha iyidir herhalde @xemrexxx
Aa Olabilir ben ev detayını unuttmuştum.
Sildim.Üste ki yorumunu silsene bi hata olmuş
Bnim tahminini üstte belirttim
Sildim.
Gördüm şimdi.Meriç Acemi UTC gibi geçmiş/günümüz ve yine “acaba kim” diyerek izletecek gibi.
2.bölüme geçiyorum.
Işık’ı sevdim ben ya hele 2.bölümde eve girdiğinde “merhaba dedecim” diyor ya orada çok tatlıydı.1x2
Işık biraz fazla mıymıy bir karakter olmuş. Konser sahnesi güzeldi, ortam güzel kurulmuş. Işık anladık en terbiyeli sensin de rock konserine elbiseyle gitmek neBurcu ile Kemal'i tuvalete kapatmaları ve yan tuvalette birilerinin birlikte olması, Burcu'nun seslerden rahatsız olup utanması
Sinan'ı kapacak, ondan istemiyorum.Işık’ı sevdim ben ya hele 2.bölümde eve girdiğinde “merhaba dedecim” diyor ya orada çok tatlıydı.
Boşver sana direkt Kemal Hoca’yı verelim.Sinan'ı kapacak, ondan istemiyorum.
Yok be ondan değil, Osman-Sinan shipliyorum ben.Boşver sana direkt Kemal Hoca’yı verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?