LPG li karakter varmış dizide bizde de mazotlu @MasacRE ve @Maskeli Fedai var bir şey diyor muyuz hiç
1. Bölüm
Öyle aman aman olaylı bi dizi değil. İlk bölüm tamamen karakterleri ve okulu tanıdık. Ben karakterleri sevdim. Eğlenceli karakterler olmuş. Müdür dahil.
Bade İşcil'i yine 98 yılında bi kız canlandırıyor. UTC'de kız değil galiba baya benziyorlar
Eda ve Kerem'in sert halleri bi ateş yakacak belli oldu.
Tarihte ki ilk cep telefonunu görüp nostalji yaşadım.
Hiç sıkılmadım direk diğer bölüme geçiyorum.
7.5 /10
Sıkılmaman güzel, ben de gece izleyeceğim... Twitter'da bir kaç olumsuz vardı, sarmadı vs. diye.
1. Bölüm
Öyle aman aman olaylı bi dizi değil. İlk bölüm tamamen karakterleri ve okulu tanıdık. Ben karakterleri sevdim. Eğlenceli karakterler olmuş. Müdür dahil.
Bade İşcil'i yine 98 yılında bi kız canlandırıyor. UTC'de kız değil galiba baya benziyorlar
Eda ve Kerem'in sert halleri bi ateş yakacak belli oldu.
Tarihte ki ilk cep telefonunu görüp nostalji yaşadım.
Hiç sıkılmadım direk diğer bölüme geçiyorum.
7.5 /10
Nasıl bu kanıya vardın.
Çukur'daki Selim kadar olur gayliği bence en fazla.Dizide hiç kimseye yürümüyormuş 8 bölüm boyunca. Öyle bir yorum okudum. Oradan vardım
Çukur'daki Selim kadar olur gayliği bence en fazla.
8 bölüm boyunca Osman’ın ilişki konusunda hiçbir şey söylenmemiş. Şuan muallakta. Hem sosyal medyada bir yazıda gördüm hem de bir inceleme videosunda söyleniyordu.Bu arada bence Osman kesin Gay @mrt-06
RTÜK enselerindeyiz demiş. Osman'ı İmam Hatipli bile yaparlar korkudan.Zate öyle görünüyor. Pek bi şey çıkmaz. Yabancılar böyle gençlik dizisine alışık değil. Alkol dışında ve küfür dışında bir abartı yok
8 bölüm boyunca Osman’ın ilişki konusunda hiçbir şey söylenmemiş. Şuan muallakta. Hem sosyal medyada bir yazıda gördüm hem de bir inceleme videosunda söyleniyordu.
Bölüm sonunda yaşanan olaya değinmeyi unutmuşum
Aralarından biri hapse girmiş. Sinan mı?
RTÜK enselerindeyiz demiş. Osman'ı İmam Hatipli bile yaparlar korkudan.