''Aşk-ı Memnu'' Veda Bölümüyle Yine Ekranlarda...

Tarihi bunlardan öğrenecek değilim
O dönem Osman Sınav yapıyordu diziyi ve o dönem AKP iktidara yeni gelmişti. Tarafsızlık vardı tamamen dizide. O mantıkla diyorsan. Hikaye sadece yani, yaşanmış bir hikaye.

Pembe dizilerin tarihini seversin sen. Hiçbir şey öğrenemeyeceğin, sadece melül melül ekrana bakacağın şeyler hoşuna gider.

O dizide mesela Aslan Akbey üzerinden tarih anlatımı vardı.

Gördüğün üzere diziler kimi zaman tarihle ilgili de konuşma oluyor, edebiyat üzerine de. Dümdüz dizi olmuyor.
Diziyi baştan sonra ezberledim halde hala başlayıp bitiriyorum ve ayrıca youtubeden her gün hazırlanmış sahnelerine bakıyorum

Özellile derin devletle alakalı olan sahneler paylaşılıyor adamlar 15 yıl önceden ne dediyse çıktığını görüyoruz günümüzde

Bütün bunlar tabii @denizz19 için kuru aksiyon. Aksiyon gördü mü, kaçıyor. Hareketliliği ancak ve ancak hayatında seviyor.

Fragmanı biraz saçma geldi bana onun
O daha teaser

Mutluyum ben kaliteli dizilerimle. Senin gibi kriter koymuyorum o kadar kendimi kasmak adına

Mutluyum ben kaliteli dizilerimle. Senin gibi kriter koymuyorum o kadar kendimi kasmak adına

Hayatımızda hiçbir şekilde göremeyeceğimiz saçma şeyler bunlar.
Yanılıyorsun, esas sen kriter koyuyorsun. Aksiyona karşısın bir kere. İçinde dram olmayan hiçbir şeyi izlememeye kararlısın. Ağlatmayan hiçbir şeyi sevmiyorsun. Duygusal birisin.

Yanılıyorsun, esas sen kriter koyuyorsun. Aksiyona karşısın bir kere. İçinde dram olmayan hiçbir şeyi izlememeye kararlısın. Ağlatmayan hiçbir şeyi sevmiyorsun. Duygusal birisin.
Beş Kardeş izledim ağlatmalı değildi. Kayıp Şehir izledim şahaneydi. Bizim Hikaye