''Aşk-ı Memnu'' Veda Bölümüyle Yine Ekranlarda...

Tarihi bunlardan öğrenecek değilim :A
O dönem Osman Sınav yapıyordu diziyi ve o dönem AKP iktidara yeni gelmişti. Tarafsızlık vardı tamamen dizide. O mantıkla diyorsan. Hikaye sadece yani, yaşanmış bir hikaye. :A

Pembe dizilerin tarihini seversin sen. Hiçbir şey öğrenemeyeceğin, sadece melül melül ekrana bakacağın şeyler hoşuna gider. :A

O dizide mesela Aslan Akbey üzerinden tarih anlatımı vardı. :)

Gördüğün üzere diziler kimi zaman tarihle ilgili de konuşma oluyor, edebiyat üzerine de. Dümdüz dizi olmuyor. :)
Diziyi baştan sonra ezberledim halde hala başlayıp bitiriyorum ve ayrıca youtubeden her gün hazırlanmış sahnelerine bakıyorum :A

Özellile derin devletle alakalı olan sahneler paylaşılıyor adamlar 15 yıl önceden ne dediyse çıktığını görüyoruz günümüzde :A

Diziyi baştan sonra ezberledim halde hala başlayıp bitiriyorum ve ayrıca youtubeden her gün hazırlanmış sahnelerine bakıyorum :A

Özellile derin devletle alakalı olan sahneler paylaşılıyor adamlar 15 yıl önceden ne dediyse çıktığını görüyoruz günümüzde :A
Bütün bunlar tabii @denizz19 için kuru aksiyon. Aksiyon gördü mü, kaçıyor. Hareketliliği ancak ve ancak hayatında seviyor. :A

Fragmanı biraz saçma geldi bana onun :A :A :A
O daha teaser :A

O dönem Osman Sınav yapıyordu diziyi ve o dönem AKP iktidara yeni gelmişti. Tarafsızlık vardı tamamen dizide. O mantıkla diyorsan. Hikaye sadece yani, yaşanmış bir hikaye. :A

Pembe dizilerin tarihini seversin sen. Hiçbir şey öğrenemeyeceğin, sadece melül melül ekrana bakacağın şeyler hoşuna gider. :A
Mutluyum ben kaliteli dizilerimle. Senin gibi kriter koymuyorum o kadar kendimi kasmak adına :D

Mutluyum ben kaliteli dizilerimle. Senin gibi kriter koymuyorum o kadar kendimi kasmak adına :D

Hayatımızda hiçbir şekilde göremeyeceğimiz saçma şeyler bunlar. :D
Yanılıyorsun, esas sen kriter koyuyorsun. Aksiyona karşısın bir kere. İçinde dram olmayan hiçbir şeyi izlememeye kararlısın. Ağlatmayan hiçbir şeyi sevmiyorsun. Duygusal birisin. :A

Ayy bu kadın yinemi öldü :A :A :A 10 Yıldır bir kalıcı ölemedi gitti ayoll her sene 2-3 defa ölüyor en az :A :A :A @Yiğitt @xemrexxx
DmOfN1JXsAAYEqq.jpeg