''Aşk-ı Memnu'' Veda Bölümüyle Yine Ekranlarda...

Ne alaka bütün şirketler davet mi etti. :A Gereksiz abartılan bir şirket birçok diziyi uyarlamış son dönemde özgün içerikler yapıyor neyin havası bu :F
Hangi yapım şirketi uyarlamadan bir iş yapmayı başarabiliyor ki? :A

Şimdi NTC Medya'ya, oradan da "Kırgın Çiçekler"e bağlama. "NTC Medya uyarlama" yazdım google'a hatta var mı uyarlaması diye ve bir de baktım "Deniz Tural" isimli twitter üyesi cevabı verdi bile. :A

Yine "Kırgın Çiçekler" içerikli bir şey çıktı da, neyse. :A

Hangi yapım şirketi uyarlamadan bir iş yapmayı başarabiliyor ki? :A

Şimdi NTC Medya'ya, oradan da "Kırgın Çiçekler"e bağlama. "NTC Medya uyarlama" yazdım google'a hatta var mı uyarlaması diye ve bir de baktım "Deniz Tural" isimli twitter üyesi cevabı verdi bile. :A

Yine "Kırgın Çiçekler" içerikli bir şey çıktı da, neyse. :A
Senaristimiz şimdilik yazmaktan vazgeçti ya da sezon ortasında olacak bilmiyorum. :A Konuştum Yelda Hanımla :A

Torpilin varsa Mesut Yar'ın ya da Cengiz Semercioğlu'nun yerine işe başlasana. :A
Ben tırnaklarımla kazıyarak yükseliyorum kendi ismimle yükseleceğim her zaman da böyle olacak. Takipçilerimi sıkı sıkıya elde tutmak için elimden geleni yapıyorum. Beni takip edenlere en iyisini sunmalıyım ve bunu da başarıyorum. Askere gittiğimde 302 takipçim vardı şimdi 708 takipçim var bu benim emeğim. :A

Türk dizi tarihinin en önemli projelerinden biriydi. Aldığı reytingleri gerçekten hakediyor. 13-14 yaşındayken bile ne entriklar izlerdim. Duygulandım, biri beni o zamana ışınlasın. :A

Ben tırnaklarımla kazıyarak yükseliyorum kendi ismimle yükseleceğim her zaman da böyle olacak. Takipçilerimi sıkı sıkıya elde tutmak için elimden geleni yapıyorum. Beni takip edenlere en iyisini sunmalıyım ve bunu da başarıyorum. Askere gittiğimde 302 takipçim vardı şimdi 708 takipçim var bu benim emeğim. :A
Çok büyük emek vermişsin, aferin. Yalnız 12 bin tweete çok az takipçi. :A

Çukur'la ilgili anket yapmış, "Çukur" ankette en çok oy almış. :A @Çiğdem-

Ne kadar zaman geçerse geçsin hiç unutulmayacak bir final sahnesi unutmasam yine izlerim bende :D

Şimdiki olmayan kalitesi içler acısı ama. :A
Yeni sezondan umutluyum, uzun yıllar sonra beni heyecanlandıran işler geliyor. Örnek veriyorum, kadrosuyla ve ana hatlarıyla hiç umutlu olmadığım Bir Umut Yeter dizisinin fragmanı çok hoşuma gitti. Ek olarak 'Muhteşem İkili' ve 'Bir Litre Gözyaşı' dizileri de ilgimi çekiyor, ikisini izleyeceğim. :D

Artı olarak gündüz kuşağımız da toparlanmaya başladı. :Z