Seni davet etmediği için mi?İrrite oluyorum Ay Yapıma
Her duyguyu tatmışım mesajımda
Seni davet etmediği için mi?İrrite oluyorum Ay Yapıma
Her duyguyu tatmışım mesajımda
Ne alaka bütün şirketler davet mi etti. Gereksiz abartılan bir şirket birçok diziyi uyarlamış son dönemde özgün içerikler yapıyor neyin havası buSeni davet etmediği için mi?
Hangi yapım şirketi uyarlamadan bir iş yapmayı başarabiliyor ki?Ne alaka bütün şirketler davet mi etti. Gereksiz abartılan bir şirket birçok diziyi uyarlamış son dönemde özgün içerikler yapıyor neyin havası bu
Senaristimiz şimdilik yazmaktan vazgeçti ya da sezon ortasında olacak bilmiyorum. Konuştum Yelda HanımlaHangi yapım şirketi uyarlamadan bir iş yapmayı başarabiliyor ki?
Şimdi NTC Medya'ya, oradan da "Kırgın Çiçekler"e bağlama. "NTC Medya uyarlama" yazdım google'a hatta var mı uyarlaması diye ve bir de baktım "Deniz Tural" isimli twitter üyesi cevabı verdi bile.
Yine "Kırgın Çiçekler" içerikli bir şey çıktı da, neyse.
Torpilin varsa Mesut Yar'ın ya da Cengiz Semercioğlu'nun yerine işe başlasana.Senaristimiz şimdilik yazmaktan vazgeçti ya da sezon ortasında olacak bilmiyorum. Konuştum Yelda Hanımla
Ben tırnaklarımla kazıyarak yükseliyorum kendi ismimle yükseleceğim her zaman da böyle olacak. Takipçilerimi sıkı sıkıya elde tutmak için elimden geleni yapıyorum. Beni takip edenlere en iyisini sunmalıyım ve bunu da başarıyorum. Askere gittiğimde 302 takipçim vardı şimdi 708 takipçim var bu benim emeğim.Torpilin varsa Mesut Yar'ın ya da Cengiz Semercioğlu'nun yerine işe başlasana.
Çok büyük emek vermişsin, aferin. Yalnız 12 bin tweete çok az takipçi.Ben tırnaklarımla kazıyarak yükseliyorum kendi ismimle yükseleceğim her zaman da böyle olacak. Takipçilerimi sıkı sıkıya elde tutmak için elimden geleni yapıyorum. Beni takip edenlere en iyisini sunmalıyım ve bunu da başarıyorum. Askere gittiğimde 302 takipçim vardı şimdi 708 takipçim var bu benim emeğim.
Kıskanma Rakipleri kim bir bak bakalım yoksa esamesi okunmazdıÇok büyük emek vermişsin, aferin. Yalnız 12 bin tweete çok az takipçi.
Çukur'la ilgili anket yapmış, "Çukur" ankette en çok oy almış. @Çiğdem-
"Kırgın Çiçekler"i koysaydın ya rakip olarak.Kıskanma Rakipleri kim bir bak bakalım yoksa esamesi okunmazdı
Kanal D kalitesi diyoruz buna.Türk dizi tarihinin en önemli projelerinden biriydi. Aldığı reytingleri gerçekten hakediyor. 13-14 yaşındayken bile ne entriklar izlerdim. Duygulandım, biri beni o zamana ışınlasın.
O da yarıştı Ama koysam emin ol Çukuru geçerdi"Kırgın Çiçekler"i koysaydın ya rakip olarak.
Fanlarını toplamışsan sayfanda, haliyle geçer. Diğer türlü geçemez.O da yarıştı Ama koysam emin ol Çukuru geçerdi
Şimdiki olmayan kalitesi içler acısı ama.Kanal D kalitesi diyoruz buna.
Yeni sezondan umutluyum, uzun yıllar sonra beni heyecanlandıran işler geliyor. Örnek veriyorum, kadrosuyla ve ana hatlarıyla hiç umutlu olmadığım Bir Umut Yeter dizisinin fragmanı çok hoşuma gitti. Ek olarak 'Muhteşem İkili' ve 'Bir Litre Gözyaşı' dizileri de ilgimi çekiyor, ikisini izleyeceğim.Şimdiki olmayan kalitesi içler acısı ama.
Takip etmelerine gerek yok etmeyenler de verir.Fanlarını toplamışsan sayfanda, haliyle geçer. Diğer türlü geçemez.
İki tarafın kitlesine bak da gel.Takip etmelerine gerek yok etmeyenler de verir.