''Aşk-ı Memnu'' Veda Bölümüyle Yine Ekranlarda...

@denizz19 Çukurun 2.sezonunu izleyecek bunun sinyallerini MS de vermişti :A Zemin hazırlamaya çalışıyor ayoll utanmasınada gerek yok gelip izlesin bizimle :A :A :A
Silah patlar dizide kapatır hemen, gelemez böyle şeylere dizilerde. :A

Aras Bulut'la Dilan Çiçek üzerine kurulu olsaydı dizi, o zaman dikkatini çekerdi. :D

Benim izlediğim dizilerde de silah patlıyor rahat ol :A kuru aksiyon için silah dizisi izlemem. :D
Senin dizilerinde patlasa ne olacak, güldürme. Dram dizisinde patlayan silah hiçbir şey. :A

Aksiyon diziyi olduğu için silah patlıyor işte, sen yabancısın böyle şeylere tabii. :A

Yeni sezondan umutluyum, uzun yıllar sonra beni heyecanlandıran işler geliyor. Örnek veriyorum, kadrosuyla ve ana hatlarıyla hiç umutlu olmadığım Bir Umut Yeter dizisinin fragmanı çok hoşuma gitti. Ek olarak 'Muhteşem İkili' ve 'Bir Litre Gözyaşı' dizileri de ilgimi çekiyor, ikisini izleyeceğim. :D

Artı olarak gündüz kuşağımız da toparlanmaya başladı. :Z
Muhteşem İkili tutabilir de Salı günü yayınlanacaksa hiç zahmet etmesinler. Bir Umut Yeter de kadrodan dolayı fazla total duruyor. :A

Sadece Bir Litre Gözyaşı'ndan umudum var o kadar. Kanal hakkında hayırlısı, eski havayı geri kazanmasını bende çok isterim. :D