Gerçekten yalnızca Firdevs bırakabilirdi kızını o durumda şu dünya üzerinde.
Beni izleyemedim.
Nerelerdeydin yine.
Can sisterımla yorumlaşırız diye bekledim tüm gün.
Gerçekten yalnızca Firdevs bırakabilirdi kızını o durumda şu dünya üzerinde.
Beni izleyemedim.
Ay İstanbul'daydım. Piyasa yoklaması yaptım.Nerelerdeydin yine.
Can sisterımla yorumlaşırız diye bekledim tüm gün.
Nihal aslında zeki ama Bihter'ciler çıkardı onu saf saf diye. Hele Hazal kitaptaki daha da zeki ve kültürlü diyordu.Final sahnesine az kaldı. @serhatt
Bihter intihar edilemez diyor Firdevs bavul topluyor. Tam Firdevse yakışır hareketler.
@slhttnmtl Şu Nihal biraz zeki neden değil. Gözüyle görse inkar edecek seviyede saplantılı
Gerçekten böylesi bir daha gelmez...Yine gündemde dizi. Bravo yaa. Ne bitmek bilmez bir tutku bu.👏👏👏
Ekli dosyayı görüntüle 105970Ekli dosyayı görüntüle 105971
------
@serhatt
Bir Aşkı Memnu klasiği, bir dizi hiç mi eskimezteve2'de finali vardı az önce bitti, yine TT'de 1. sırada. @Yiğitt
Yıllanmış şarap gibi, her geçen yıl daha da değerleniyor.Bir Aşkı Memnu klasiği, bir dizi hiç mi eskimez
Taklılarıma bak 41 kere maşallah. Baba kız zupa! 👌🏻
Ne diziydi be.. Efsane, efsane..
Çok kaliteli bir iş. Zamanının ötesindeydi. 2008`de yapılmış dizide özellikle kadın oyuncuların giyimleri, makyajları günümüzde yayınlanan dizilerle birebir. Dönemin diğer dizilerinde bunu neredeyse göremezsin. Tabi ki bu kadar gündemde kalmasında efsanevi final bölümünün de direkt etkisi var bence. Yapılmış en iyi 20 dizi arasına girecek bir iş.Ne diziydi be.. Efsane, efsane..
Şu konu linkini de şuraya bırakayım;
Kenan Doğulu 50 yaşına girdiği 31 Mayıs'taki doğum gününde eşi Beren Saat'le birlikte evlerinin bahçesinde parti düzenledi. Partiye çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı.
Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem de
Beren Saat & Kenan Doğulu çiftini yalnız bırakmadı. Yıllar sonra bir araya gelen efsane dizi
Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Beren Saat, Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ ve Adnan'ı Selçuk Yöntem bu anı ölümsüzleştirmek için selfie çekti.
Öte yandan, her yaz döneminde Aşk-ı Memnu'nun yayınlanması klasiği bu yıl da devam ediyor. Unutulmaz dizi tekrar bölümleriyle 6...
- Royal Highness
- adnan ziyagil aşk-ı memnu aşkı memnu behlül haznedar beren saat bihter ziyagil kanald kenan doğulu kıvanç tatlıtuğ selçuk yöntem
- Cevap: 7
- Forum: Magazin Haberleri