Ben de hem TV'den hem de youtube'dan izledim karantina döneminde.Sonu yok bu bataklığın...
Korkak Behlül ne hale getirdi güzelim kadını.
Gerçekten öyle TV’den izledikten sonra aynı sahneleri YouTube’dan izliyordum. Nasıl bir efsaneyse asla sıkmıyor. Cidden bir bataklık ya...
Her şeyi arkasında bırakıp gidebilirdi ama yapmadı... Bihter’in “Aptal. Her şey daha farklı olabilirdi...” repliği her şeyi özetliyor.
İyi fikir aslinda"Fav10 Aşk-ı Memnu" ne zaman geliyor reis?
Bu arada açılan sahnenin etkisiyle aklımdakini yazamadım. Ay Yapım bu muhteşem dizinin 10. yılı şerefine keşke özel bir çalışma yapsaydı. Oyuncularla röportaj, kamera arkası falan kesinlikle ilgi çekici olurdu30 küsür bölüm lafı ağzında geveleyen Beşir = Eyşan
Büyük ihtimal Kesmişlerdir.Çünkü o dönemde sansür konusunda bu kadar kısıtlayıcı bir anlayış yoktu.Bir şeyi merak ediyorum serada vuku bulan sahne TV’de verilen tekrar bölümlerinde veriliyor mu, yoksa kesmişler mi?
İyice kesip biçildikten sonra veriliyor Enes'im.Bir şeyi merak ediyorum serada vuku bulan sahne TV’de verilen tekrar bölümlerinde veriliyor mu, yoksa kesmişler mi?
İyice kesip biçildikten sonra veriliyor Enes'im.
AhahahahahahhaAdnan, Bihter'e boşanalım diyor...
AhahahahahahhaSaçma diziyi izlemeye devam
AhahahahahahhaSaçma diziyi izlemeye devam
Kuyruk acısı var trolün, reytinglerde paket ettik Pusu'yu.Yallah Kurtlar Vadisi Pusu'na.
Kuyruk acısı var trolün, reytinglerde paket ettik Pusu'yu.
Asmalı Konak'tan sonra finali en çok izlenen dizi olsun o kadar.Kuyruk acısı var trolün, reytinglerde paket ettik Pusu'yu.
Kesinlikle diyebiliriz kardeşim.Ahahahaha.Beren Saat > Kurtlar Vadisi Pusu diyebilir miyiz, bence diyebiliriz... (Çok riskli bir harekette bulundum, Vadi tayfası kellemi her an alabilir...) @Maskeli Fedai
Fark-ı Aşk-ı Memnu.Asmalı Konak'tan sonra finali en çok izlenen dizi olsun o kadar.
Nihal kaç yaşindaydı dizideGeber Behlül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?