Unutulmaz Aşk-ı Memnu (2008-2010)

32.bölüme geldim :D Hayatımda Bihter kadar gıcık bir dizi karakteri görmedim herhalde. Bu kadar ne istediği belli olmayan 180 derece dönen başka bir karakter yoktur :A Bi de Beren Saat'in donuk oyunculuğu :(

32.bölüme geldim :D Hayatımda Bihter kadar gıcık bir dizi karakteri görmedim herhalde. Bu kadar ne istediği belli olmayan 180 derece dönen başka bir karakter yoktur :A Bi de Beren Saat'in donuk oyunculuğu :(

Kavga etmeye yer arıyordum Beren'e laf atman çok iyi oldu:A
2. Sezon zaten olay biliyorsun. 2. Sezonda efsane oyunculuklar göreceksin.:Z

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Xxder and xdragxx
45.bölümü izledim 46'ya geçtim :D Nihal 2.sezonda hiç çekilmez bir karakter olmaya başladı :A Ama bu Bihter-Behlül olayı sıkıtı 15-20 bölümdür yeni ekşınlar lazım artık :D

Şu anda özetteyiz. Final bölümümüz az sonra başlıyor, toplanmaya başlayalım...

• Harika
Reactions: Özgür
Karantina döneminde bana en iyi gelen şey her gün Aşk-ı Memnu izlemek oldu. 3.5 aylık heyecan bitiyor. 10 yılda defalarca izleyip asla sıkmayan bir efsane oldu gerçekten...

Şu an en sevdiğim sahnelerden biri var. :( Peyker’in gidişi ve Bihter’in iyice yalnız kalışı...

• Harika
Reactions: Bully
Karantina döneminde bana en iyi gelen şey her gün Aşk-ı Memnu izlemek oldu. 3.5 aylık heyecan bitiyor. 10 yılda defalarca izleyip asla sıkmayan bir efsane oldu gerçekten...

Şu an en sevdiğim sahnelerden biri var. :( Peyker’in gidişi ve Bihter’in iyice yalnız kalışı...
Ben de hem TV'den hem de youtube'dan izledim karantina döneminde. :A Sonu yok bu bataklığın...

Korkak Behlül ne hale getirdi güzelim kadını. :(

• Üzücü
Reactions: Özgür
Konuyu açan @Eleştirmen 'in ilk reaksiyonu ben verdim.
Üye olduktan 1 ay sonra bu konuyu açıp 3 ay takılıp gitmiş.
Foruma güzel bir konu kazandırmış.
Fenerbahçeli avatarı ile veda etmiş...

• Beğendim
Ben de hem TV'den hem de youtube'dan izledim karantina döneminde. :A Sonu yok bu bataklığın...

Korkak Behlül ne hale getirdi güzelim kadını. :(
Gerçekten öyle TV’den izledikten sonra aynı sahneleri YouTube’dan izliyordum. Nasıl bir efsaneyse asla sıkmıyor. Cidden bir bataklık ya...

Her şeyi arkasında bırakıp gidebilirdi ama yapmadı... Bihter’in “Aptal. Her şey daha farklı olabilirdi...” repliği her şeyi özetliyor. :(

• Üzücü