Nasılda haklı çıkmış kadın. Efsane döndürmüş olayı.
Sana benziyor:Nasılda haklı çıkmış kadın. Efsane döndürmüş olayı.
Burcuyu bilmemde Merveyi pay edemiyordunuz hayır benim hayır benim diyordunuz gerçek merve @kerem le
Şu Rachel'le her konuda aynı fikirde olmaktan bıktım. Sonra hizmetçi olduğunu unutup beni kendisiyle kıyaslıyor. @Harunnn60Burcuyu bilmemde Merveyi pay edemiyordunuz hayır benim hayır benim diyordunuz gerçek merve @kerem le
32.bölüme geldim Hayatımda Bihter kadar gıcık bir dizi karakteri görmedim herhalde. Bu kadar ne istediği belli olmayan 180 derece dönen başka bir karakter yoktur Bi de Beren Saat'in donuk oyunculuğu
Halasını da sevmezdim bunun Bizim üniversite hocamızdıKavga etmeye yer arıyordum Beren'e laf atman çok iyi oldu
2. Sezon zaten olay biliyorsun. 2. Sezonda efsane oyunculuklar göreceksin.
Halasını da sevmezdim bunun Bizim üniversite hocamızdı
Beni beni ......
Ben de hem TV'den hem de youtube'dan izledim karantina döneminde. Sonu yok bu bataklığın...Karantina döneminde bana en iyi gelen şey her gün Aşk-ı Memnu izlemek oldu. 3.5 aylık heyecan bitiyor. 10 yılda defalarca izleyip asla sıkmayan bir efsane oldu gerçekten...
Şu an en sevdiğim sahnelerden biri var. Peyker’in gidişi ve Bihter’in iyice yalnız kalışı...
Gerçekten öyle TV’den izledikten sonra aynı sahneleri YouTube’dan izliyordum. Nasıl bir efsaneyse asla sıkmıyor. Cidden bir bataklık ya...Ben de hem TV'den hem de youtube'dan izledim karantina döneminde. Sonu yok bu bataklığın...
Korkak Behlül ne hale getirdi güzelim kadını.