Ooo büyüyüp serpilmiş Tam yiğidime görebülent büyümüş @Çiğdem- teyzesi ile @Yiğitt abilablası artık takip eder bunu @Bully @sokak sanati @vadikızı @cookies @MelankoliK @denizz19 @Harunnn60 @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 45617
Uuuuu çok taş olmuş lan bu.bülent büyümüş @Çiğdem- teyzesi ile @Yiğitt abilablası artık takip eder bunu @Bully @sokak sanati @vadikızı @cookies @MelankoliK @denizz19 @Harunnn60 @yatutarsa
Bu çok eski fotoğraf la melunnn.bakalım kim kapacak
yanlız geçmiş konulara baktım da bu konuyu bulana ka @OzaN admin pek bir aşk ı memnu severmiş neden acabaOoo büyüyüp serpilmiş Tam yiğidime göre
bilmem artık twitterda gördümBu çok eski fotoğraf la melunnn.
Ne bileyim kendisine soryanlız geçmiş konulara baktım da bu konuyu bulana ka @OzaN admin pek bir aşk ı memnu severmiş neden acaba
bilmem artık twitterda gördüm
Parlaklar artıyor.yanlız geçmiş konulara baktım da bu konuyu bulana ka @OzaN admin pek bir aşk ı memnu severmiş neden acaba
bilmem artık twitterda gördüm
Çiğdem başka kapıya.
hayırrr gözün doysun yiğit buda benim sana yallahbülent büyümüş @Çiğdem- teyzesi ile @Yiğitt abilablası artık takip eder bunu @Bully @sokak sanati @vadikızı @cookies @MelankoliK @denizz19 @Harunnn60 @yatutarsa
Ben yokken hepsini kapmışsın, bırak bu da benim ola.hayırrr gözün doysun yiğit buda benim sana yallah
Ben yokken hepsini kapmışsın, bırak bu da benim ola.
@destere nin kemikleri sızlıyodur şu an Çiğdemhayırrr gözün doysun yiğit buda benim sana yallah
1 | ASK-I MEMNU | KAND | 23.40 | 23.40 |
1 | ASK-I MEMNU | KAND | 27.10 | 27.10 |