Unutulmaz Aşk-ı Memnu (2008-2010)

Koru sahnesi... Ah Behlül ah, burda hepten bitirdin Bihter'i...

O yaşasın diye bizi mi öldüreceksin, gözlerin doldu... Bu yaşlar Nihal için mi benim için mi?

• Üzücü
Reactions: Özgür
“Yaşattığım her şey için özür dilerim senden...“

“Hıhı...”

• Üzücü
Reactions: Bully
Ben de hem TV'den hem de youtube'dan izledim karantina döneminde. :A Sonu yok bu bataklığın...

Korkak Behlül ne hale getirdi güzelim kadını. :(
Gerçekten öyle TV’den izledikten sonra aynı sahneleri YouTube’dan izliyordum. Nasıl bir efsaneyse asla sıkmıyor. Cidden bir bataklık ya...

Her şeyi arkasında bırakıp gidebilirdi ama yapmadı... Bihter’in “Aptal. Her şey daha farklı olabilirdi...” repliği her şeyi özetliyor. :(

Bir şeyi merak ediyorum serada vuku bulan sahne TV’de verilen tekrar bölümlerinde veriliyor mu, yoksa kesmişler mi? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
30 küsür bölüm lafı ağzında geveleyen Beşir = Eyşan :A
Bu arada açılan sahnenin etkisiyle aklımdakini yazamadım. Ay Yapım bu muhteşem dizinin 10. yılı şerefine keşke özel bir çalışma yapsaydı. Oyuncularla röportaj, kamera arkası falan kesinlikle ilgi çekici olurdu :A

Bihter ve Firdevs'in meşhur sahnesi de geldi :T

Ahahahaha. :A Beren Saat > Kurtlar Vadisi Pusu diyebilir miyiz, bence diyebiliriz... (Çok riskli bir harekette bulundum, Vadi tayfası kellemi her an alabilir...) @Maskeli Fedai
Kesinlikle diyebiliriz kardeşim. :A

Ben yanındayım, no problem. :A Şimdi pek aktif değiller ama Vadi tayfasıyla aram hep iyi olmuştur :A

• Harika
Reactions: Sherlock