Boşver tadında bırakmak en iyisi. Zaten herkes forumdan ayrılıyor yakında okutacak kimse de bulamayız.son 2 bölüm kaldı beğendiğim bölümü inan keyifle okuyamadım
Boşver tadında bırakmak en iyisi. Zaten herkes forumdan ayrılıyor yakında okutacak kimse de bulamayız.son 2 bölüm kaldı beğendiğim bölümü inan keyifle okuyamadım
Boşver tadında bırakmak en iyisi. Zaten herkes forumdan ayrılıyor yakında okutacak kimse de bulamayız.
Yorum için teşekkürler beğendiğine sevindim. Son 2 bölüm kala neler yaşanır tahmin var mı?hhahah @destere ile damga vurmuşuz bölüme ayoll burda olsaydı baya goy goy yapacak mağzeme vart ama beyefendi yokki ortalıkta
esra yusufun sevgili olucağıı tahmin ediyordum evlilermiş zaten ayrıldık demesi biraz karıştırabilir
desterenin yusuf benimde esra ya göndermelerim çok güzeldi destere ile günümüzdeydik bu bölüm
eline sağlık @Aserat
desterenin komikliğinden biraz faydalanınca azıcık komiklik esintileri olusmus bölümde sonundaYorum için teşekkürler beğendiğine sevindim. Son 2 bölüm kala neler yaşanır tahmin var mı?
Yusuf'la aranızda olur mu bir şeyler?desterenin komikliğinden biraz faydalanınca azıcık komiklik esintileri olusmus bölümde sonunda
aa vlla bilmiyorum ama mutlu sonla biter herhalde
aaa vlla bilmiyorum bu dizideki kimin eli kimin cebinde belli değil ayoll en azından o bakımdan ismini bari hak ediyor türü uymasadaYusuf'la aranızda olur mu bir şeyler?
Türü uymasa da deme artık bu bölüm güldün.aaa vlla bilmiyorum bu dizideki kimin eli kimin cebinde belli değil ayoll en azından o bakımdan ismini bari hak ediyor türü uymasada