eTV Aşk İşleri - 5. Bölüm | Yeni Bölüm (Son 3 Bölüm)

Diğer senaryoları hakkında bir fikrim yok okumadığım için. :X

Ooo, o zaman bunu bitirme bari. Gelecek yaza burada olmama ihtimalim o kadar yüksek ki. :F Neyse yeni okuyucular bulursun gerçi. :X
Devam ettirsem ettiririm aslında ama bunu da yarıda bırakmak istemiyorum. Belki birkaç bölüm daha yazacağım ve sonra sıkılıp bırakacağım hikaye de yarım kalmış olacak. O yüzden erken ama hikayenin nihayete erdiği bir veda daha güzel olur. :D

Yok artık Esra Yusuf un eşiymiş😱 bu arada diyaloglarda oldukça iyi olmuş bu bölüm:) karşılıklı tartışmalar masadaki kişileri oldukça gerginleştirdi,Zeynep ile deniz atışmaları bu bölümde de oldu..Çiğdem Esra tartışmaları çok iyiydi,ayrıca Selim'in Yusufu yumruklaması masada hiç beklenmedik bir durum oldu...bölüm sonunda Yısufun Esra ile ayrıldık demeside bu tartışmaların tuzu oldu.iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @Aserat:)

Yok artık Esra Yusuf un eşiymiş😱 bu arada diyaloglarda oldukça iyi olmuş bu bölüm:) karşılıklı tartışmalar masadaki kişileri oldukça gerginleştirdi,Zeynep ile deniz atışmaları bu bölümde de oldu..Çiğdem Esra tartışmaları çok iyiydi,ayrıca Selim'in Yusufu yumruklaması masada hiç beklenmedik bir durum oldu...bölüm sonunda Yısufun Esra ile ayrıldık demeside bu tartışmaların tuzu oldu.iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @Aserat:)
Teşekkürler beğendiğine sevindim. :D

Uçuşa geçmişsin resmen. :D Çok kaliteli bir yazı çıkmış ortaya. Direkt canlandırdım. Koy TRT`ye dizi yapılsın. :D Tayfun Güneyer`in kıskançlık senaryolarından esintiler var, ama o can damar kıskançlık hallerini çok iyi yapmışsın. Ellerine sağlık. :)
2 yer aklımda kaldı. İlki O Amerika filmlerdeki `karın çok iyi biri, çok şanslısın` muhabetti. Çok klişe olmuş. :D Ve kızın Esra`ya eşinin yanında oynaşma demesi. O kadar da olmaz, fazla medeniydi orası. :D Amerika için bile daha Batı`lı. :D
Gelecek bölümü bekliyorum. Böyle bir senaryoda yer varsa beni de yaz. Ben de olmak isterim final bölümlerinde. :D

Uçuşa geçmişsin resmen. :D Çok kaliteli bir yazı çıkmış ortaya. Direkt canlandırdım. Koy TRT`ye dizi yapılsın. :D Tayfun Güneyer`in kıskançlık senaryolarından esintiler var, ama o can damar kıskançlık hallerini çok iyi yapmışsın. Ellerine sağlık. :)
2 yer aklımda kaldı. İlki O Amerika filmlerdeki `karın çok iyi biri, çok şanslısın` muhabetti. Çok klişe olmuş. :D Ve kızın Esra`ya eşinin yanında oynaşma demesi. O kadar da olmaz, fazla medeniydi orası. :D Amerika için bile daha Batı`lı. :D
Gelecek bölümü bekliyorum. Böyle bir senaryoda yer varsa beni de yaz. Ben de olmak isterim final bölümlerinde. :D
Beğeneceğini düşünüyordum ama bu kadarını da beklemiyordum teşekkürler. Demek ki tek mekanda geçmesi de olumlu etkilemiş. :D

Final bölümünün senaryosu bittiği için olur musun emin değilim ama mümkün olursa yer ayırmaya çalışırım. Yine de söz vermiş gibi olmayayım. :A

Oku çünkü ilk bölümden beri takip ediyorsun. Bu sefer kapalı bir sonla biteceğini temin ediyorum gönül rahatlığıyla okuyabilirsin. :A

Teşekkürler en beğendiğin sahneler nelerdi? :D

Valla hepsini beğendimm ben esraya bayıldım bi kere bu arada meleğin sahnesi niye azdı:D