Niye hizli bitirmeye calisiyorsun kiGelecek cuma ama daha hızlı bitsin diye haftada 2 gün mü yapsam diye düşünüyorum.
Niye hizli bitirmeye calisiyorsun kiGelecek cuma ama daha hızlı bitsin diye haftada 2 gün mü yapsam diye düşünüyorum.
Bilmem yeni bir aksiyon dizisi mi yapsam diye düşünüyorum ama bunu da yarıda bırakmak istemiyorum.Niye hizli bitirmeye calisiyorsun ki
Yarida birakma bence bunu bitir ondan sonra yaparsin günler torbaya mi girdiBilmem yeni bir aksiyon dizisi mi yapsam diye düşünüyorum ama bunu da yarıda bırakmak istemiyorum.
Yazdan sonra yapamam sanırım. Ama senin aklında bir dizi varsa mutlaka eTV'ye bekliyorum.Yarida birakma bence bunu bitir ondan sonra yaparsin günler torbaya mi girdi
Benim aklimda cok hikaye var da yazmak zor geliyorYazdan sonra yapamam sanırım. Ama senin aklında bir dizi varsa mutlaka eTV'ye bekliyorum.
Beğendiğine sevindim de ilk bölümü okumuş muydun yorumun yoktu da. Ve evet isimler buradan.
Öyle okudum ama geçmiş konu olduğu için yapmadımBeğendiğine sevindim de ilk bölümü okumuş muydun yorumun yoktu da. Ve evet isimler buradan.
O zaman gelecek bölümler seni daha çok tatmin edecektir takibe devam.Öyle okudum ama geçmiş konu olduğu için yapmadım
Saçmalama önemli olan hikayenin okunması.
Başın sağolsun.Ben kendi adıma 2 gündür yokum cenaze vardı Eraycım yoksa @denizz19 çeneyi açardık bizoy verme işlerimlerini halledeyim ayrıntılı yorum yazacağım
Başın sağolsun.
Tamam bekliyorum.
Belki de bugüne kadar yazdığım en kısa dizi bölümü olabilir daha ne kadar kısa tutayım.destere ile Çiğdem'i niye kavga ettirdin. 😱
Eline sağlık güzel olmuş ama 2. bölümü biraz daha kısa tutarsan okuması daha kolay olur.@Aserat
Bir tık daha kısalt işte.Belki de bugüne kadar yazdığım en kısa dizi bölümü olabilir daha ne kadar kısa tutayım.
Belki de bugüne kadar yazdığım en kısa dizi bölümü olabilir daha ne kadar kısa tutayım.
Bir tık daha kısalt işte.
Bana göre kendi fikrimi söyledim.Bence bölümün uzunluğu iyi ya bence bu kısalıkta devam etsin
Bana göre kendi fikrimi söyledim.
Bence böylesi şimdilik iyi. Bazen bu kadarı bile bana yetmiyor ki anca kısalttım.Bir tık daha kısalt işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?