günü çok yanlış ve ramazandayız saat 20 de forum boş oluyor 21.45 e boşuna koymuyorumBenim destegim sonuna kadar devam eder ama sen konusmuyorsun ben ne yapayim
Gün farketmez reyiz ama sürekli konusmak lazim uygun oldugun zamanlargünü çok yanlış ve ramazandayız saat 20 de forum boş oluyor 21.45 e boşuna koymuyorum
Konuşacak bir şey de yok muhabbet tıkanıyor bir yerden sonra.Benim destegim sonuna kadar devam eder ama sen konusmuyorsun ben ne yapayim
Nasil yok daha dizi hakkinda pek bir sey konusmadik onlari konusacaz sonra baska yerlere gidecek muhabbet sonra tekrar diziye dönecek bu isler böyleKonuşacak bir şey de yok muhabbet tıkanıyor bir yerden sonra.
forumda fark ediyorGün farketmez reyiz ama sürekli konusmak lazim uygun oldugun zamanlar
O zaman bombayı direkt ortaya atayım gelecek bölümde dahil oluyorsun.Nasil yok daha dizi hakkinda pek bir sey konusmadik onlari konusacaz sonra baska yerlere gidecek muhabbet sonra tekrar diziye dönecek bu isler böyle
Olsun baska gün devam edersin konusmayaforumda fark ediyor
Nasil bir karakterim olacakO zaman bombayı direkt ortaya atayım gelecek bölümde dahil oluyorsun.
Herkesin oynamak istediği türden.Olsun baska gün devam edersin konusmaya
Nasil bir karakterim olacak
Ben öyle bir rol isterim böyle psikomanyak bir sey olsa iyi olurAklına deli mi geldi gele gele.
Bunu sonraki projeler için dikkate alacağım ama burada rüya erkeği oynayacaksın.Ben öyle bir rol isterim böyle psikomanyak bir sey olsa iyi olur
Kızlarin rüyasi miBunu sonraki projeler için dikkate alacağım ama burada rüya erkeği oynayacaksın.
Yakışıklı, entellektüel, karizmatik, uzun boylu, kaslı vs.Kızlarin rüyasi mi
İyiymis para da olacak mi bariYakışıklı, entellektüel, karizmatik, uzun boylu, kaslı vs.
Evet kısacası tüm kadınları kendine hayran bırakacaksın.İyiymis para da olacak mi bari
Aslinda öyle tipleri pek sevmem ama olsun bakalim ne cikacak yeni bölüm ne zamanEvet kısacası tüm kadınları kendine hayran bırakacaksın.
Gelecek cuma ama daha hızlı bitsin diye haftada 2 gün mü yapsam diye düşünüyorum.Aslinda öyle tipleri pek sevmem ama olsun bakalim ne cikacak yeni bölüm ne zaman