O değil bu battımı bende zarara giriyorum ortaklıkta %10 hissem vardı çünküAynen taliplerimiz çok, elimizi sallasak ellisi
Tabii dizi hemen yayından kalkarsa bizim de prestijimiz düşer, en azından 13 bölüm bekleyelim bari
@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacakO değil bu battımı bende zarara giriyorum ortaklıkta %10 hissem vardı çünkü
aa neyse MS ile kanalı büyük kanal potansiyeline getiricez artık iş başa düşücek görünüyor tabi kanal kapanmazsa ozamana kadar
Kanalı çoktan öldürüp cenaze namazını kıldın sen de. Aslında işin içine reyting girmese bir şey olmayacak ama sonuçlar açıklandıktan sona ister istemez kafaya takıyorum ve tatmin olamıyorum.O değil bu battımı bende zarara giriyorum ortaklıkta %10 hissem vardı çünkü
aa neyse MS ile kanalı büyük kanal potansiyeline getiricez artık iş başa düşücek görünüyor tabi kanal kapanmazsa ozamana kadar
Hayır onunla ilgisi yok hep şu reyting takıntısı yüzünden.@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacak
Olsun yine de kitleleri sizin kadar sürükleyemiyorum. İlla tüm forumu mu dahil etmek lazım senaryolara?Sistemde mesaj sayısı önemli değil ki kaç kişi okuyor o önemli.
Saçmalama önemli olan hikayenin okunması.Olsun yine de kitleleri sizin kadar sürükleyemiyorum. İlla tüm forumu mu dahil etmek lazım senaryolara?
Kanalı çoktan öldürüp cenaze namazını kıldın sen de. Aslında işin içine reyting girmese bir şey olmayacak ama sonuçlar açıklandıktan sona ister istemez kafaya takıyorum ve tatmin olamıyorum.
Hayır onunla ilgisi yok hep şu reyting takıntısı yüzünden.
Hhahah aa aslında gerçeğe daha uyumlu bir kanal olduk bu tv8 olsun ozaman@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacak
O değil bu battımı bende zarara giriyorum ortaklıkta %10 hissem vardı çünkü
Siz böyle konuştuğuma bakmayın bitirsem bile şimdi olmaz. Huyumu biliyorsunuzdur az ilgi görünce moralim bozuluyor. Yani şimdilik sıkıntı yok.@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacak
1 bucuk saat kadar cok da fazla degil benceBiraz değil bayağı geciktin.
Nesi değişik ki?1 bucuk saat kadar cok da fazla degil bence
@Aserat okudum güzel bir bölüm olmus sonu da biraz degişik olmus
Bölümün basinda deli gibi tartisan insanlar sonunda sevismeye baslamisNesi değişik ki?
Aslında son kısımda neden öyle yaptığına dair bariz bir ipucu var.Bölümün basinda deli gibi tartisan insanla sonunda sevismeye baslamis
Sarhos olmasi miAslında son kısımda neden öyle yaptığına dair bariz bir ipucu var.
Evet o yüzden bunu yapması o kadar anormal değil.Sarhos olmasi mi
Ayilinca nasil cikacak bakalim bu isin icindenEvet o yüzden bunu yapması o kadar anormal değil.