eTV Aşk İşleri - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Bu ilgisizlikle devam ederse bilemiyorum. Kıskanıyormuş gibi olmasın ama @denizz19 ve @mrt-06'nın dizileri 200 mesajı geçerken bunun 30-40 mesajda kalmasına üzülüyorum benim suçum ne? :A
Sağlam çenen Yok biz ne yapalım :A Ayrıca 200 mesaj değil canım 380 mesaj :A

Bu ilgisizlikle devam ederse bilemiyorum. Kıskanıyormuş gibi olmasın ama @denizz19 ve @mrt-06'nın dizileri 200 mesajı geçerken bunun 30-40 mesajda kalmasına üzülüyorum benim suçum ne? :A
Aynen taliplerimiz çok, elimizi sallasak ellisi :A

Tabii dizi hemen yayından kalkarsa bizim de prestijimiz düşer, en azından 13 bölüm bekleyelim bari :A
O değil bu battımı bende zarara giriyorum ortaklıkta %10 hissem vardı çünkü :F

aa neyse MS ile kanalı büyük kanal potansiyeline getiricez artık iş başa düşücek görünüyor tabi kanal kapanmazsa ozamana kadar :A :A :A

aa neyse MS ile kanalı büyük kanal potansiyeline getiricez artık iş başa düşücek görünüyor tabi kanal kapanmazsa ozamana kadar :A :A :A
@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacak :A

Kanalı çoktan öldürüp cenaze namazını kıldın sen de. Aslında işin içine reyting girmese bir şey olmayacak ama sonuçlar açıklandıktan sona ister istemez kafaya takıyorum ve tatmin olamıyorum. :A

@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacak :A
Hayır onunla ilgisi yok hep şu reyting takıntısı yüzünden. :A

Kanalı çoktan öldürüp cenaze namazını kıldın sen de. Aslında işin içine reyting girmese bir şey olmayacak ama sonuçlar açıklandıktan sona ister istemez kafaya takıyorum ve tatmin olamıyorum. :A

Hayır onunla ilgisi yok hep şu reyting takıntısı yüzünden. :A
Hhahah aa aslında gerçeğe daha uyumlu bir kanal olduk bu tv8 olsun ozaman :A :A :A

Siz böyle konuştuğuma bakmayın bitirsem bile şimdi olmaz. Huyumu biliyorsunuzdur az ilgi görünce moralim bozuluyor. Yani şimdilik sıkıntı yok. :A