eTV Aşk İşleri - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Bu ilgisizlikle devam ederse bilemiyorum. Kıskanıyormuş gibi olmasın ama @denizz19 ve @mrt-06'nın dizileri 200 mesajı geçerken bunun 30-40 mesajda kalmasına üzülüyorum benim suçum ne?
Aynen taliplerimiz çok, elimizi sallasak ellisi

Tabii dizi hemen yayından kalkarsa bizim de prestijimiz düşer, en azından 13 bölüm bekleyelim bari
O değil bu battımı bende zarara giriyorum ortaklıkta %10 hissem vardı çünkü

aa neyse MS ile kanalı büyük kanal potansiyeline getiricez artık iş başa düşücek görünüyor tabi kanal kapanmazsa ozamana kadar

@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacak

Kanalı çoktan öldürüp cenaze namazını kıldın sen de. Aslında işin içine reyting girmese bir şey olmayacak ama sonuçlar açıklandıktan sona ister istemez kafaya takıyorum ve tatmin olamıyorum.

@Aserat'ın kanalı beğenmediği Acun'un kanalı gibi oldu iyi mi, Survivor olmasa batacak
Hayır onunla ilgisi yok hep şu reyting takıntısı yüzünden.

Hhahah aa aslında gerçeğe daha uyumlu bir kanal olduk bu tv8 olsun ozaman

Siz böyle konuştuğuma bakmayın bitirsem bile şimdi olmaz. Huyumu biliyorsunuzdur az ilgi görünce moralim bozuluyor. Yani şimdilik sıkıntı yok.

@Aserat biraz geciktim kusura bakma isim cikti ama okuyacam simdi