YS Aşkın Tuzağı 301.Bölüm (13.Sezon 1.Bölüm)

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Zaten seviye olarak bizden üstün oldundan dediğini anlayamıyorduk şimdi yaancı kültürüde edinince iyice cahil kaldık yanında :A :A :A @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash @serhatt
Axe deodarantı reklamını yaparken arkadaşım bu olmamış biraz daha cesur olun kız öyle güzek koku aldıysa ve etkilendiyse öpmesi gerekir dedi ama korktular ödev bide bu vize ödeviydi bizde cesurluk ne gezer
Özellikle bu reklam koşullarında @Çiğdem ben o reklamı halederdim kaliforniya solucanları geldi
istediğim ortalamaya ulaşamadım ama mezun olmayı becerdim

• Güldürdün
70089

• Güldürdün
301.Bölüm
Ali ozan Müdür Salıh Müdürün hedefi Ekibi öldürmek Ekibin yaşadığını öğrenen mafya Ali ozan Müdür hemen oraya Gelir Polis Mafya liderini hapse atar Ama Onu deşifre eden Salih Müdür Selin ve Mesut uyanırlar Spor Şube burda Ne Ali ozan Müdürün ekibi Selin ve Mesutu vurmak ısteyen Salih Müdür Peşlerindedir Ali ozan Müdür helikopter ne alaka Salih Müdür havada peşlerine düşmüştür Salih Müdürün adamlarını Kandırıp başka ülkenin hava sahasına sokar Her zaman müdürüm bodruma gelirler Mesutun yeğeni nikah için gittiği yerde Rehin alınır Ali ozan Müdür onu kurtarır Bir gizemli kızdan korkunç tuzak Sen görürsün SU ve Tuğçe en ıyi arkadaştır Suyun sevgilisi Tarhan
Tarhan yemek yemeğe gider Tuğçe o tarafa gelir
Kornetto gelir
O sırada öpüşün çıkar Öpüştukleri sırada SU gelir gördüklerine şok olur

Aynı anda Harunda O sırada

serhat evlenir Irlandalı bir kizla

SU ve Tuğçe karşı karşıya gelir Ali Ozan mudur seç birimizi Kornettoyu gören Ali ozan Müdür Şüphelenir Bu yunanistan için yaptığı kornetto Içinden ne çıktı acaba görücegiz Denemek lazım

Eğer ıntikam almak istiyorsan sınırlamayacaksın Intikamim çok kötü olacak bekleyin beni Tuğçe

Ali ozan Müdür Gizlicesine mesaj yollar bipten Mesaj hemen kaybolur

Tuğçe görür hemen cevap yazar

Ben senin yanındayım Su başlıyoruz artık Intikam vakti geliyor Bekle beni Tuğçe ve Tarhan

Tarhan ve Tuğçe o zaman Savaş baslasin
Ben hiç kaybetmedim
Ali ozan Müdür bu kornettoyu kim getirdi buraya onu bulmamız Lazım

Algıdanin Yunanistan için yaptığı Kornettoyu kim getirdi onu çözeceğiz
@Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @MasacRE @xemrexxx @Sherlock @MEnes @Forumdash @dreamy @Gizmen
@S.G.A.T. @Harunnn60
301.bölüm sonu
Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @MasacRE @xemrexxx @Sherlock @MEnes @Forumdash @dreamy @Gizmen
@S.G.A.T. @Harunnn60
@vadikızı @kerem

:A Bayıldım çok güzel olmuş ya

Aaa 2.sezonda bir tıkandın cnm kabul et. :A Bizde biz yokuz tabi goy goy yok :A @Çiğdem Haha hihi yapmıyor: :A
Tıkanmadım. 2şer gitmeseydim bi günde bitirirdim:A Çook iyi değil kabul ama yersiz gömülüyor.. Sonucta ilk fantastik bi dizi. Ve genç bir ekip tarafından yapılıyor. Yabancılar da bizim gibi drama yapamıyor mesela:F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77