Destere nerede sence ?Algidanın yunanistan için yaptığı kornetto kazara türkiyede kazara satışa çıktı ve bu büyük bir felakete sebep oldu @Harunnn60 @Çiğdem
Destere nerede sence ?Algidanın yunanistan için yaptığı kornetto kazara türkiyede kazara satışa çıktı ve bu büyük bir felakete sebep oldu @Harunnn60 @Çiğdem
bilmiyorumda kornetto entrikasına nediyorsun @Harunnn60Destere nerede sence ?
Hiç duymadım @Çiğdem bilir belki gündemi takip ederbilmiyorumda kornetto entrikasına nediyorsun @Harunnn60
Algida Yunanistan için yaptığı kornetto entrika onu kullandım @Harunnn60Hiç duymadım @Çiğdem bilir belki gündemi takip eder
Yunanistan kornettosu varmıs ben onu alırım artık türkiyede cornetto yemeyi bıraktım tilki kız dan dolayıHiç duymadım @Çiğdem bilir belki gündemi takip eder
giresunda mahaf etmesinler Yunanistan kornettosunun kapağının altından öpüşme çıkıyor @ÇiğdemYunanistan kornettosu varmıs ben onu alırım artık türkiyede cornetto yemeyi bıraktım tilki kız dan dolayı
gerçekten öyle reklamını seyrettim yunanistanın siz bide Axe reklamına Axe deodarantı reklamıda öyle bir garipti şaşırırsınız @Harunnn60Güzel gönderme @Çiğdem
EvetAaa pompyın senaryoları hosuna gitmeye basladı bakıyorumda
Yunanistan reklamından esinlendim @ÇiğdemAaa pompyın senaryoları hosuna gitmeye basladı bakıyorumda
Şımartma şunuYunanistan reklamından esinlendim @Çiğdem
Şımartma şunu
Yunanistanda dolasıyor sürekli şuanda da orda sanırım gelincede İrlandaya gidicek senaryo araştırmaları yapıyorYunanistan reklamından esinlendim @Çiğdem
Yunan adası iyi geldi senaryoya termal havuz çok iyi geldi biraz türkiyenin dışına çıkmak lazım
Ah sorma biz çıkamıyoruz sen çok bizim yerimize bak bana bir pehleme geldi @Çiğdem hahahaYunan adası iyi geldi senaryoya termal havuz çok iyi geldi biraz türkiyenin dışına çıkmak lazım
Türkiye reklam tutmaz oyüzden ingilizce öğrenip haletmem gerekiyor en azından avrupaya yazarımYunanistanda dolasıyor sürekli şuanda da orda sanırım gelincede İrlandaya gidicek senaryo araştırmaları yapıyor
Ah sorma biz çıkamıyoruz sen çok bizim yerimize bak bana bir pehleme geldi @Çiğdem hahaha
Uluslaararası bir senarist sonuctaYunan adası iyi geldi senaryoya termal havuz çok iyi geldi biraz türkiyenin dışına çıkmak lazım
Kıskanıyorum bakUluslaararası bir senarist sonucta
İyice öğrende yabancılara senaryo sat senin burda yazıp anlaşılmıyor dediğimiz senaryoları yabancılar yazınca kütük @MasacRE ve tayfası beyin yakan diziler diye haldır haldır izliyorlar @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60Türkiye reklam tutmaz oyüzden ingilizce öğrenip haletmem gerekiyor en azından avrupaya yazarım