Şu çağataya kredin ne zaman bitecek.Tıkanmadım. 2şer gitmeseydim bi günde bitirirdimÇook iyi değil kabul ama yersiz gömülüyor.. Sonucta ilk fantastik bi dizi. Ve genç bir ekip tarafından yapılıyor. Yabancılar da bizim gibi drama yapamıyor mesela
![]()
Şu çağataya kredin ne zaman bitecek.Tıkanmadım. 2şer gitmeseydim bi günde bitirirdimÇook iyi değil kabul ama yersiz gömülüyor.. Sonucta ilk fantastik bi dizi. Ve genç bir ekip tarafından yapılıyor. Yabancılar da bizim gibi drama yapamıyor mesela
![]()
Uzun vadeli ve yüksek faizli kredim var
yüksek faiz bilemedimUzun vadeli ve yüksek faizli kredim var![]()
Yüksek faiz uyguladiğim için ödemesi zor
az değilsinYüksek faiz uyguladiğim için ödemesi zor![]()
1 Sezon izledik yeter işte Çağatay zbidisine çok bileUzun vadeli ve yüksek faizli kredim var![]()
sen tamamlamadın bile
Tamamladım sonra @Forumdash abicim gözlemledisen tamamlamadın bileÖyle hatırlıyorum.
![]()
Bildirim geliyor çünküTamamladım sonra @Forumdash abicim gözlemlediSenide etiket ettik ama sen rahmetliyle alakalı mesajlar dısındakı mesajlara bakmıyorsun oralara etiketsiz bile ışınlanıyorsun
![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE
Pehlenecek mesajların bildirimi gelsin diye ayarlı sanırımBildirim geliyor çünküona göre ayarladım.
![]()
Cansisterına nasıl kıyıyorsun 😱
kIrdın kalpçağzımı
Ön planda olmak istiyorum demiyormuydun hep ön planda olmanın şartları bunlar ben 6 yıldır neler yaşadım nelerkIrdın kalpçağzımı![]()
Yaşamasan da gebersen keşkeÖn planda olmak istiyorum demiyormuydun hep ön planda olmanın şartları bunlar ben 6 yıldır neler yaşadım neler![]()
![]()
@xemrexxx
BencedeAli Ozan Müdür de hiç az değilmiş bu bölüm.
@serhatt 'ı İrlandalı kızla evlendirmen ona işkence olur, acilen parlak bulmalısın.![]()