Aşkın Peşinden - 8. Bölüm | Yeni Bölüm

Onunla alakası yok ki ben süreden bahsediyorum. Senin gibi upuzun bölümler yazınca izleyicilerin okuyası gelmiyor diye ben de kısalttım mecburen.

Haftada 1 gitseydin uzun olsa bile okunurdu ve merak uyanırdı

Benim dizim konusu gereği böyle okumak isteyen part partta okuyabilir

@eskici Eflatun'u okuyacaktın

Cok mantikli

Selim daha iyi reyting getiri sana
Yahu adam bebeğin babası, nasıl bir anda bırakıp gitsin? Sizde hiç duygu yok mu?

O işler öyle yürümüyor işte. 2 saatlik dizileri izlerler ama iki satır fazladan yazıldığında hemen üşenirler. Ve sen de dizini kısaltabilirsin.

Ben tüm karakterlere rol yazmak istiyorum mesela dizimde Neslihan'da başrol, Elçin'de, Ceren'de her karakterimin bir hikayesi mevcut

Ben tüm karakterlere rol yazmak istiyorum mesela dizimde Neslihan'da başrol, Elçin'de, Ceren'de her karakterimin bir hikayesi mevcut
Herhalde bizim karakterler de süs olsun diye yok. Yani uzun olduğu için hemen okutturamıyorsun işte.

Herhalde bizim karakterler de süs olsun diye yok. Yani uzun olduğu için hemen okutturamıyorsun işte.

Dizinin adı Aşkın Peşinden ancak aşka dair bir şey 8.bölüme kadar bir şey olmadı şu ana kadar

Dediğim gibi kısa yazsam ben memnun olmam

Tamam okuyacam firsat bulunca

Bizde var da onda yok o yüzden sorun olmaz

Yorumsuz kalasın yarın okusam olur mu ya şimdi Lostu açtım
söz yarın erken saatte okuyacağım hem de
Hem niye kendimi eğip büktüm bu kadar yarın okuyacağım
Dua et bugün biraz yorgunum yoksa baskının kralını yapardım. Eğer yarın da yorum göremezsem Yıldızlar'ı bu haftalık es geçeceğim.

Yorumsuz kalasın yarın okusam olur mu ya şimdi Lostu açtım
söz yarın erken saatte okuyacağım hem de
Hem niye kendimi eğip büktüm bu kadar yarın okuyacağım

yorumsuz kalasın ay koptum burda yaa

@Aserat bölümü okudum selim de girmiş birde ona aşık oluyorum abu 😱@destere gel nerdesin ya bölümü çok beğendim

yorumsuz kalasın ay koptum burda yaa

@Aserat bölümü okudum selim de girmiş birde ona aşık oluyorum abu 😱@destere gel nerdesin ya bölümü çok beğendim
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Umarım sizin hattan daha çok ekmek çıkacak.