Aşkın Peşinden - 8. Bölüm | Yeni Bölüm

Ben @Aserat ın yerinde olsam Emre'yi babalıktan korktuğu için Amerika'ya yollar, Selim'i devreye sokardım :A
Cok mantikli :A
Bu arada yorumlarınızı bekliyorum. :A @Bully @ozgur2113

Kurulu düzeni bozmaya gerek yok. :A

İşte uzun uzun yazamadığımız için daha babayı bile gösteremiyoruz maalesef. Lanet olsun şartlar. :A
Selim daha iyi reyting getiri sana :A

Onunla alakası yok ki ben süreden bahsediyorum. Senin gibi upuzun bölümler yazınca izleyicilerin okuyası gelmiyor diye ben de kısalttım mecburen. :A

Haftada 1 gitseydin uzun olsa bile okunurdu ve merak uyanırdı :A

Benim dizim konusu gereği böyle okumak isteyen part partta okuyabilir :A

@eskici Eflatun'u okuyacaktın :A

Cok mantikli :A

Selim daha iyi reyting getiri sana :A
Yahu adam bebeğin babası, nasıl bir anda bırakıp gitsin? Sizde hiç duygu yok mu? :A

O işler öyle yürümüyor işte. 2 saatlik dizileri izlerler ama iki satır fazladan yazıldığında hemen üşenirler. Ve sen de dizini kısaltabilirsin. :A

Yahu adam bebeğin babası, nasıl bir anda bırakıp gitsin? Sizde hiç duygu yok mu? :A

O işler öyle yürümüyor işte. 2 saatlik dizileri izlerler ama iki satır fazladan yazıldığında hemen üşenirler. Ve sen de dizini kısaltabilirsin. :A

Ben tüm karakterlere rol yazmak istiyorum mesela dizimde Neslihan'da başrol, Elçin'de, Ceren'de her karakterimin bir hikayesi mevcut :A

Tamam okuyacam firsat bulunca :A

Bizde var da onda yok o yüzden sorun olmaz :A

Yorumsuz kalasın yarın okusam olur mu ya şimdi Lostu açtım :( söz yarın erken saatte okuyacağım hem de :A Hem niye kendimi eğip büktüm bu kadar yarın okuyacağım :F
Dua et bugün biraz yorgunum yoksa baskının kralını yapardım. Eğer yarın da yorum göremezsem Yıldızlar'ı bu haftalık es geçeceğim. :A

giphy.gif

Yorumsuz kalasın yarın okusam olur mu ya şimdi Lostu açtım :( söz yarın erken saatte okuyacağım hem de :A Hem niye kendimi eğip büktüm bu kadar yarın okuyacağım :F

:F:F:F:F:F:kiki::kiki::kiki::kiki: yorumsuz kalasın ay koptum burda yaa

@Aserat bölümü okudum selim de girmiş birde ona aşık oluyorum abu 😱@destere gel nerdesin ya bölümü çok beğendim:D