Emre'den bahsediyoruz pek onun tarzi degil böyle seyler o yüzden sasirdim yaniO sahnede duyduğu üzüntünün aşkından mı, yoksa vicdanından dolayı mı olduğuna dair kafa karışıklığını yansıtması açısından önemliydi.
Emre'den bahsediyoruz pek onun tarzi degil böyle seyler o yüzden sasirdim yaniO sahnede duyduğu üzüntünün aşkından mı, yoksa vicdanından dolayı mı olduğuna dair kafa karışıklığını yansıtması açısından önemliydi.
İşte Çiğdem ve bebek bir nevi Emre'nin hayatını değiştirecek. Yani bencil bir pislik olmaktan çıkıp daha mantıklı kararlar almaya çalışacak.Emre'den bahsediyoruz pek onun tarzi degil böyle seyler o yüzden sasirdim yani
O günleri görebilecek miyizİşte Çiğdem ve bebek bir nevi Emre'nin hayatını değiştirecek. Yani bencil bir pislik olmaktan çıkıp daha mantıklı kararlar almaya çalışacak.
İlgi göstermeye devam ederseniz hep birlikte göreceğiz inşallah.O günleri görebilecek miyiz
Biz ediyoruz da dizinin basrollerini pek göremiyoruzİlgi göstermeye devam ederseniz hep birlikte göreceğiz inşallah.
Aslında her karaktere bir şeyler yazmak istiyorum ama uzun uzun olunca kimse okumuyor. Yoksa 1.5-2 saatlik dizi olsa işler değişirdi ama şimdilik böyle idare etmek zorunda kalacaksınız maalesef. Okuduğun için teşekkürler.Dediğin gibi kısa ve olaysız. Ancak Ayten karakterinden daha iyisini yaratabilirsin, mesela gereksiz, Sıla esprilerini bir kenara atıp Ayten'e bir partner getir ve de Ayten anneanne havasına girsin yani çok sönük bir karakter @Aserat geçen hafta gülmüştüm ama şimdi komik değil itici geldi.
Aslında her karaktere bir şeyler yazmak istiyorum ama uzun uzun olunca kimse okumuyor. Yoksa 1.5-2 saatlik dizi olsa işler değişirdi ama şimdilik böyle idare etmek zorunda kalacaksınız maalesef. Okuduğun için teşekkürler.
Okumazsa diziden atmakla tehdit et bence
Benim dizim Rengarenk gibi değil durduk yere erkek başrolü atamam.Okumazsa diziden atmakla tehdit et bence
Durduk yere degil adam diziyi okumuyorBenim dizim Rengarenk gibi değil durduk yere erkek başrolü atamam.
Ne hali varsa görsün elbet gelecek bir gün.Durduk yere degil adam diziyi okumuyor
Bence onu at Selim'i basrol yapNe hali varsa görsün elbet gelecek bir gün.
Öneri için teşekkürler ama olmaz.Bence onu at Selim'i basrol yap
Nedenmis o
Kurulu düzeni bozmaya gerek yok.Nedenmis o
İşte uzun uzun yazamadığımız için daha babayı bile gösteremiyoruz maalesef. Lanet olsun şartlar.Ben @Aserat ın yerinde olsam Emre'yi babalıktan korktuğu için Amerika'ya yollar, Selim'i devreye sokardım
Bu arada yorumlarınızı bekliyorum. @Bully @ozgur2113
Kurulu düzeni bozmaya gerek yok.
İşte uzun uzun yazamadığımız için daha babayı bile gösteremiyoruz maalesef. Lanet olsun şartlar.
Onunla alakası yok ki ben süreden bahsediyorum. Senin gibi upuzun bölümler yazınca izleyicilerin okuyası gelmiyor diye ben de kısalttım mecburen.Haftada 2 gitmeyecektin en başta Ben Eflatun için önlemimi aldım