Yarina kaldi artikYorumlarınızı bugün bekliyorum haberiniz olsun.@xemrexxx @Billy Kane @Forumdash
Sen de foruma çabuk dön de konuyu biraz hareketlendirelim.@eskici
Yarina kaldi artikYorumlarınızı bugün bekliyorum haberiniz olsun.@xemrexxx @Billy Kane @Forumdash
Sen de foruma çabuk dön de konuyu biraz hareketlendirelim.@eskici
Uzun olması maalesef diğer bölümlerde de olacak çünkü bir yandan olayları hızlı geçmemeye ve öte yandanda hızlı akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ayrıca romantik komedi olarak klişelerin olması normal ama birkaç bölüm sonra daha çok yerine oturacaktır. Yorumun için teşekkürler.
Hayır bölümleri kısa yapıp, bölüm sayısını yukseltebilirsinUzun olması maalesef diğer bölümlerde de olacak çünkü bir yandan olayları hızlı geçmemeye ve öte yandanda hızlı akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ayrıca romantik komedi olarak klişelerin olması normal ama birkaç bölüm sonra daha çok yerine oturacaktır. Yorumun için teşekkürler.
Öyle olunca da bölüm sonlarındaki merak unsuru ortadan kalkıyor. Aslında o kadar da uzun sayılmaz biraz abartıyor olabilirsin bence.Hayır bölümleri kısa yapıp, bölüm sayısını yukseltebilirsinyine anlatmak istediğini anlatırsın.13 bölüm gibi anlaşma filan imzalamadın sonuçta
Okumak bazı kimseler için yaşam felsefesi bazıları için sıkıcılıkÖyle olunca da bölüm sonlarındaki merak unsuru ortadan kalkıyor. Aslında o kadar da uzun sayılmaz biraz abartıyor olabilirsin bence.
Sanırsın her gün yeni bölüm yazıyorum. Haftada 2 kez sevabına okuyup yorum atsanız yeter. Bu arada Dizi Savaşları için oylarını bekliyorum.Okumak bazı kimseler için yaşam felsefesi bazıları için sıkıcılıkBen sıkılanlardanımFilmini çek sen en iyisi
Oyları sonra hatırlat sana zahmetSanırsın her gün yeni bölüm yazıyorum. Haftada 2 kez sevabına okuyup yorum atsanız yeter. Bu arada Dizi Savaşları için oylarını bekliyorum.
Zaten evdeki hesap çarşıya uyarsa oylarını bana göndermen gerekmeyebilir.Oyları sonra hatırlat sana zahmetşuan yeni dizi keşfindeyim ilk bölümü izleyeyim. İlk bölümde 78 dk
The night of dizisiZaten evdeki hesap çarşıya uyarsa oylarını bana göndermen gerekmeyebilir.
Bu arada hangi diziyi izliyorsun? Bir kere konuştuğumuzda yakında UnReal'a başlayacağını söylemiştin hala ses seda yok.
78 dakikalık diziyi izleyecek vakit buluyorsun ama iki satır fazladan yazmış olmamız çok geliyor herhalde.The night of dizisi
hbo dizisi
çok övülen dizi
napcan izlicen mi
O diziyi de izlerim de önceliklerim arasında değil. Yedek dizi şuanlık
Sus bakim78 dakikalık diziyi izleyecek vakit buluyorsun ama iki satır fazladan yazmış olmamız çok geliyor herhalde.
Sadece 4. bölümü beklemeni öneriyorum hikayenin farkı o zaman ortaya çıkacak.(2 ay önce yaşananlar bir film şeridi gibi Emre'nin gözünden bir film şeridi gibi geçip gitmiştir.)
Hata buldum @Aserat
2.Bölüm yorumum
@Aserat kusura bakma No:309'un aynısı
Çiğdem - Lale
Emre - Onur
Iraz - Pelinsu
Şahika - Yıldız
Ayten - Songül
Yusuf - Fikret
Necla - İsmet
Melek - Şerife
Neyse genel olarak güzel
Gelecek bölümlerde bu sorunu telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Okuduğun için teşekkürler.Aşırı uzun + yavaş olaylar, okurken sıkıldım.Eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?