Aşkın Peşinden - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Başka konularda tartışacağınıza biraz da bu bölümü okuyup konuşun Bu akşam 3. bölüm var.
@xemrexxx @Forumdash

Sen de 2. bölümü gelir gelmez oku yoksa benden çekeceklerini görmek istemezsin.
@Billy Kane

Ayy okudum sonunda. Yine uuuuuuppuuuuuuzzzzun bir bölüm
Senaryo çok klişe olmaya başlamiş sanki. Yeni oyuncuları okurken sıkıldım. @xemrexxx ve @Çiğdem- sahneleri gayet iyi hoş forumdaki halleriyle bağdaştırdığımdan olsa gerek.

Haz"i"nedar
istemsizce güldüm
Emeğine sağlık.

Uzun olması maalesef diğer bölümlerde de olacak çünkü bir yandan olayları hızlı geçmemeye ve öte yandanda hızlı akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ayrıca romantik komedi olarak klişelerin olması normal ama birkaç bölüm sonra daha çok yerine oturacaktır. Yorumun için teşekkürler.

Hayır bölümleri kısa yapıp, bölüm sayısını yukseltebilirsin
yine anlatmak istediğini anlatırsın.13 bölüm gibi anlaşma filan imzalamadın sonuçta

Hayır bölümleri kısa yapıp, bölüm sayısını yukseltebilirsin
yine anlatmak istediğini anlatırsın.13 bölüm gibi anlaşma filan imzalamadın sonuçta
Öyle olunca da bölüm sonlarındaki merak unsuru ortadan kalkıyor. Aslında o kadar da uzun sayılmaz biraz abartıyor olabilirsin bence.

Öyle olunca da bölüm sonlarındaki merak unsuru ortadan kalkıyor. Aslında o kadar da uzun sayılmaz biraz abartıyor olabilirsin bence.
Okumak bazı kimseler için yaşam felsefesi bazıları için sıkıcılık
Ben sıkılanlardanım
Filmini çek sen en iyisi

Okumak bazı kimseler için yaşam felsefesi bazıları için sıkıcılık
Ben sıkılanlardanım
Filmini çek sen en iyisi
Sanırsın her gün yeni bölüm yazıyorum. Haftada 2 kez sevabına okuyup yorum atsanız yeter. Bu arada Dizi Savaşları için oylarını bekliyorum.

Sanırsın her gün yeni bölüm yazıyorum. Haftada 2 kez sevabına okuyup yorum atsanız yeter. Bu arada Dizi Savaşları için oylarını bekliyorum.
Oyları sonra hatırlat sana zahmet
şuan yeni dizi keşfindeyim ilk bölümü izleyeyim. İlk bölümde 78 dk

Oyları sonra hatırlat sana zahmet
şuan yeni dizi keşfindeyim ilk bölümü izleyeyim. İlk bölümde 78 dk
Zaten evdeki hesap çarşıya uyarsa oylarını bana göndermen gerekmeyebilir.

Bu arada hangi diziyi izliyorsun? Bir kere konuştuğumuzda yakında UnReal'a başlayacağını söylemiştin hala ses seda yok.

Zaten evdeki hesap çarşıya uyarsa oylarını bana göndermen gerekmeyebilir.

Bu arada hangi diziyi izliyorsun? Bir kere konuştuğumuzda yakında UnReal'a başlayacağını söylemiştin hala ses seda yok.
The night of dizisi
hbo dizisi
çok övülen dizi
napcan izlicen mi

O diziyi de izlerim de önceliklerim arasında değil. Yedek dizi şuanlık

The night of dizisi
hbo dizisi
çok övülen dizi
napcan izlicen mi

O diziyi de izlerim de önceliklerim arasında değil. Yedek dizi şuanlık
78 dakikalık diziyi izleyecek vakit buluyorsun ama iki satır fazladan yazmış olmamız çok geliyor herhalde.

(2 ay önce yaşananlar bir film şeridi gibi Emre'nin gözünden bir film şeridi gibi geçip gitmiştir.)

Hata buldum @Aserat

2.Bölüm yorumum

@Aserat kusura bakma No:309'un aynısı

Çiğdem - Lale
Emre - Onur
Iraz - Pelinsu
Şahika - Yıldız
Ayten - Songül
Yusuf - Fikret
Necla - İsmet
Melek - Şerife

Neyse genel olarak güzel

Son düzenleme:
Sadece 4. bölümü beklemeni öneriyorum hikayenin farkı o zaman ortaya çıkacak.

Aşırı uzun + yavaş olaylar, okurken sıkıldım.
Eline sağlık.