Aşkın Peşinden - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Ayy okudum sonunda. Yine uuuuuuppuuuuuuzzzzun bir bölüm:( Senaryo çok klişe olmaya başlamiş sanki. Yeni oyuncuları okurken sıkıldım. @xemrexxx ve @Çiğdem- sahneleri gayet iyi hoş forumdaki halleriyle bağdaştırdığımdan olsa gerek.

Haz"i"nedar :F istemsizce güldüm :F Emeğine sağlık.

Ayy okudum sonunda. Yine uuuuuuppuuuuuuzzzzun bir bölüm:( Senaryo çok klişe olmaya başlamiş sanki. Yeni oyuncuları okurken sıkıldım. @xemrexxx ve @Çiğdem- sahneleri gayet iyi hoş forumdaki halleriyle bağdaştırdığımdan olsa gerek.

Haz"i"nedar :F istemsizce güldüm :F Emeğine sağlık.
Uzun olması maalesef diğer bölümlerde de olacak çünkü bir yandan olayları hızlı geçmemeye ve öte yandanda hızlı akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ayrıca romantik komedi olarak klişelerin olması normal ama birkaç bölüm sonra daha çok yerine oturacaktır. Yorumun için teşekkürler. :X

Uzun olması maalesef diğer bölümlerde de olacak çünkü bir yandan olayları hızlı geçmemeye ve öte yandanda hızlı akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ayrıca romantik komedi olarak klişelerin olması normal ama birkaç bölüm sonra daha çok yerine oturacaktır. Yorumun için teşekkürler. :X
Hayır bölümleri kısa yapıp, bölüm sayısını yukseltebilirsin :X yine anlatmak istediğini anlatırsın.13 bölüm gibi anlaşma filan imzalamadın sonuçta:F

Hayır bölümleri kısa yapıp, bölüm sayısını yukseltebilirsin :X yine anlatmak istediğini anlatırsın.13 bölüm gibi anlaşma filan imzalamadın sonuçta:F
Öyle olunca da bölüm sonlarındaki merak unsuru ortadan kalkıyor. Aslında o kadar da uzun sayılmaz biraz abartıyor olabilirsin bence. :A

Okumak bazı kimseler için yaşam felsefesi bazıları için sıkıcılık:X Ben sıkılanlardanım:A Filmini çek sen en iyisi:F
Sanırsın her gün yeni bölüm yazıyorum. Haftada 2 kez sevabına okuyup yorum atsanız yeter. Bu arada Dizi Savaşları için oylarını bekliyorum. :A

Oyları sonra hatırlat sana zahmet :X şuan yeni dizi keşfindeyim ilk bölümü izleyeyim. İlk bölümde 78 dk :(
Zaten evdeki hesap çarşıya uyarsa oylarını bana göndermen gerekmeyebilir. :A

Bu arada hangi diziyi izliyorsun? Bir kere konuştuğumuzda yakında UnReal'a başlayacağını söylemiştin hala ses seda yok. :(

Zaten evdeki hesap çarşıya uyarsa oylarını bana göndermen gerekmeyebilir. :A

Bu arada hangi diziyi izliyorsun? Bir kere konuştuğumuzda yakında UnReal'a başlayacağını söylemiştin hala ses seda yok. :(
The night of dizisi
hbo dizisi
çok övülen dizi
napcan izlicen mi:A

O diziyi de izlerim de önceliklerim arasında değil. Yedek dizi şuanlık :X

(2 ay önce yaşananlar bir film şeridi gibi Emre'nin gözünden bir film şeridi gibi geçip gitmiştir.)

Hata buldum @Aserat :A

2.Bölüm yorumum :A

@Aserat kusura bakma No:309'un aynısı :A

Çiğdem - Lale
Emre - Onur
Iraz - Pelinsu
Şahika - Yıldız
Ayten - Songül
Yusuf - Fikret
Necla - İsmet
Melek - Şerife :A

Neyse genel olarak güzel :D

Son düzenleme:
(2 ay önce yaşananlar bir film şeridi gibi Emre'nin gözünden bir film şeridi gibi geçip gitmiştir.)

Hata buldum @Aserat :A

2.Bölüm yorumum :A

@Aserat kusura bakma No:309'un aynısı :A

Çiğdem - Lale
Emre - Onur
Iraz - Pelinsu
Şahika - Yıldız
Ayten - Songül
Yusuf - Fikret
Necla - İsmet
Melek - Şerife :A

Neyse genel olarak güzel :D
Sadece 4. bölümü beklemeni öneriyorum hikayenin farkı o zaman ortaya çıkacak. :A