Olsun bakalım diyerek 100.mesajın hayırlı olsun.O da nazarlık olsun artık.
Olsun bakalım diyerek 100.mesajın hayırlı olsun.O da nazarlık olsun artık.
Bu arada birazdan reytingleri paylaşacağım takipte kal.Olsun bakalım diyerek 100.mesajın hayırlı olsun.
GelsinBu arada birazdan reytingleri paylaşacağım takipte kal.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.101.mesajı ben atmak isedim. Dilerim tüm bölümlerinizde bu kadar çok mesajlarınız olur.
Yok zirvede olan Dizi Savaşları sonuçlarıdırTabi zirvede oldugun icin rahatsin
Olsun senin dizide ona yakindir malum bu hafta iyi costurdunYok zirvede olan Dizi Savaşları sonuçlarıdır
Lacivert ile bu kez çakıştın işte3. BÖLÜM ÖZETİ:
Emre tarafından bozguna uğrayan ve tek isteği karnındaki bebekle birlikte Ocaklı malikanesine sızabilmek olan Çiğdem bir şekilde yine onun karşısına çıkar, ancak yine istediğini alamaz. Öte yandan Ayten'in evine ise sürpriz biri misafir olur, ancak bu misafir geçmişte onun başına birçok bela açmıştır. Bunların yanı sıra Emre'nin müstakbel eşi Iraz ve annesi Müjde şoke edici bir gerçekle yüzleşiRr. Günün sonu ise herkesin yolunun çakışmasını sağlayan sürprizlere gebedir.
Yayın Tarihi: 27 Ağustos Cumartesi / Yayın Saati: 20.30
Bu arada 2. bölümü okumayanlar da okuyup yorum atsa fena olmaz en başta da dizinin başrolü @xemrexxx.
@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @ozgur2113 @Forumdash @Bully @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 @-potterhead- @turkuazz @DarkLeqenD @batuhankaralar @tolgab @Starcık @Seviyor sevmiyor
Bence Lacivert'i yarın yayınla Yıldızlar da Cumartesi olsun. Hem sonuçlar o zamana kadar ancak toparlanır.Lacivert ile bu kez çakıştın işte
Öyle bir şey olmayacak benim yayın günümü elimden aldın yoksa şimdi rahatça Reyting alırdın ama yarın hezimete uğrayacaksın bence Pazar yayınla senBence Lacivert'i yarın yayınla Yıldızlar da Cumartesi olsun. Hem sonuçlar o zamana kadar ancak toparlanır.
Senin asıl günün pazardı zaten sen o zaman yayınla. Bu senden son isteğim olsun.Öyle bir şey olmayacak benim yayın günümü elimden aldın yoksa şimdi rahatça Reyting alırdın ama yarın hezimete uğrayacaksın bence Pazar yayınla sen
Dizimin günü çok uzadı. Yarın olsun düşüneyim.Senin asıl günün pazardı zaten sen o zaman yayınla. Bu senden son isteğim olsun.
İstersen cumartesi yayınlayabilirsin seni zorlamak istemem. Ben pazara da erteleyebilirim.Dizimin günü çok uzadı. Yarın olsun düşüneyim.
Hani Cuma olacaktiLacivert ile bu kez çakıştın işte
Yıldızlar Yarışıyor yarışmacıları oylarını göndermeyince sonuçlar Cumaya kaldı haliyleHani Cuma olacakti
Sende biraz sert davran göndersinler her konuda sert yaparsin bu konuda yapmiyorsun göndermeyenlere eksi puan verdin mi bariYıldızlar Yarışıyor yarışmacıları oylarını göndermeyince sonuçlar Cumaya kaldı haliyle
Bu hafta bir sıkıntı oldu son iki isimde internet sıkıntısı sebebiyle giremediklerinden -5 vereceğim.Sende biraz sert davran göndersinler her konuda sert yaparsin bu konuda yapmiyorsun göndermeyenlere eksi puan verdin mi bari