Aşkın Peşinden - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Kız kardeş mi.ss Yapa yapa kız kardeş mi yaptın.ss

Başka bir şey aklıma gelmedi ki. Hem senin isteğin herhangi bir karaktere isminin konulması değil miydi?
Erkek kardeş yapsaydın bari.ss Yoksa sen benim kız olduğumu mu düşünüyordun.
Bu saçmalığın başka açıklaması olamaz .

Erkek kardeş yapsaydın bari.ss Yoksa sen benim kız olduğumu mu düşünüyordun.
Bu saçmalığın başka açıklaması olamaz .
Kız olmadığını tabii ki de biliyorum ama canım öyle yapmak istedi diyelim. Bu arada bölüm için yorumunu bekliyorum.

Kız olmadığını tabii ki de biliyorum ama canım öyle yapmak istedi diyelim. Bu arada bölüm için yorumunu bekliyorum.
Orayı erkek kardeş diye değiştir anlaşalım.
Ayrıca ben adımı bir karaktere ver demedim. Dizide olmak istiyorum dedim

Saftirik bizim Özgür erkek dolayısıyla kız karaktere hayat verdiği bir diziyi neden okusun yani ben olsam okumam
Zaten okumuyorum bu saatten sonra bir izleyici kaybetti Aserat totoşu.

Bir tek senin dizini takip ederim bundan sonra

Ben senin hikayeni çoktan kurmasam değiştirirdim ama 8. bölüme kadar yazdım. İstersen sen kafanda erkek olarak düşünebilirsin.

Bu arada gelecek dizimde seni yine erkek bir karakter yapacağım şimdilik dayansan.

İyi madem 8.bölüme kadar yazdın Özge ya da Özgü falan yap. Öyle daha iyi, tam kız ismi
Adım geçmesin hikayede. Merak etme takip ederim yine de.

İyi madem 8.bölüme kadar yazdın Özge ya da Özgü falan yap. Öyle daha iyi, tam kız ismi
Adım geçmesin hikayede. Merak etme takip ederim yine de.
O zaman zamanı geldiğinde başka bir karaktere koyarım artık ismini. Ne bileyim Özgür isimli kız karakterler de olunca uygun olabileceğini düşündüm.

Neyse karakterin adını Özge yaptım. Bölümü okuyup yorumlamanı da bekliyorum ayrıca.
Okudum zaten

İlk bölüme göre daha derli toplu olmuş ama yine çok uzun.
Ayrıca bu bölüm pek bi olay olmadı son sahne dışında, o da sadece Emre'nin öğrenmesi oldu yani.
Yine karakterleri tanıdık resmen.
Bu arada Çiğdem ve Ayten sahneleri biraz sıkıcı oluyor Ayten habire laf sokuyor daha 2.bölümde sinir etti.

Dizi 3.bölümünde ismini hepten değiştiren bir karaktere dönüştü.

Şahika'yı beğendin mi peki? Bana Aşk Yeniden'deki Mukaddes'i hatırlatıyor belki sende de aynı duyguları uyandırmıştır.

Dizi 3.bölümünde ismini hepten değiştiren bir karaktere dönüştü.
Bu yorumun amacı neydi şimdi?

Şahika'yı beğendin mi peki? Bana Aşk Yeniden'deki Mukaddes'i hatırlatıyor belki sende de aynı duyguları uyandırmıştır.

Güzel bir karakter olmuş, evet biraz benzemiş.
Ama daha belirgin tepkileri olabilir bence.

Özgür oldu Özge bari diziye uyarlayıp isim değiştiren bir karakter olsaydı. Rüzgar Erkoçlar gibi