Aşkın Peşinden - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Bu arada bu bölümden itibaren diziye giriş yapmış bulunmaktasın. Nasıl bir rolde olduğunu merak ediyorsan okumalısın bence. :A @ozgur2113

Sen de Şahika gibi karakterleri çok seversin. Aşk Yeniden'deki Mukaddes veya Avrupa Yakası'ndaki adaşına benziyor. Bence sen de okumalısın. :A @xemrexxx
Kız kardeş mi.ss Yapa yapa kız kardeş mi yaptın.ss

Kız olmadığını tabii ki de biliyorum ama canım öyle yapmak istedi diyelim. Bu arada bölüm için yorumunu bekliyorum. :A
Orayı erkek kardeş diye değiştir anlaşalım. :A Ayrıca ben adımı bir karaktere ver demedim. Dizide olmak istiyorum dedim :D

Saftirik bizim Özgür erkek dolayısıyla kız karaktere hayat verdiği bir diziyi neden okusun yani ben olsam okumam :F
Zaten okumuyorum bu saatten sonra bir izleyici kaybetti Aserat totoşu. :A

Bir tek senin dizini takip ederim bundan sonra :A

Orayı erkek kardeş diye değiştir anlaşalım. :A Ayrıca ben adımı bir karaktere ver demedim. Dizide olmak istiyorum dedim :D

Ben senin hikayeni çoktan kurmasam değiştirirdim ama 8. bölüme kadar yazdım. İstersen sen kafanda erkek olarak düşünebilirsin. :A

Bu arada gelecek dizimde seni yine erkek bir karakter yapacağım şimdilik dayansan. :A

Ben senin hikayeni çoktan kurmasam değiştirirdim ama 8. bölüme kadar yazdım. İstersen sen kafanda erkek olarak düşünebilirsin. :A

Bu arada gelecek dizimde seni yine erkek bir karakter yapacağım şimdilik dayansan. :A
İyi madem 8.bölüme kadar yazdın Özge ya da Özgü falan yap. Öyle daha iyi, tam kız ismi :D Adım geçmesin hikayede. Merak etme takip ederim yine de. :D

İyi madem 8.bölüme kadar yazdın Özge ya da Özgü falan yap. Öyle daha iyi, tam kız ismi :D Adım geçmesin hikayede. Merak etme takip ederim yine de. :D
O zaman zamanı geldiğinde başka bir karaktere koyarım artık ismini. Ne bileyim Özgür isimli kız karakterler de olunca uygun olabileceğini düşündüm. :D

Neyse karakterin adını Özge yaptım. Bölümü okuyup yorumlamanı da bekliyorum ayrıca. :A
Okudum zaten :A

İlk bölüme göre daha derli toplu olmuş ama yine çok uzun. :D Ayrıca bu bölüm pek bi olay olmadı son sahne dışında, o da sadece Emre'nin öğrenmesi oldu yani. :D Yine karakterleri tanıdık resmen. :D Bu arada Çiğdem ve Ayten sahneleri biraz sıkıcı oluyor Ayten habire laf sokuyor daha 2.bölümde sinir etti. :F

Okudum zaten :A

İlk bölüme göre daha derli toplu olmuş ama yine çok uzun. :D Ayrıca bu bölüm pek bi olay olmadı son sahne dışında, o da sadece Emre'nin öğrenmesi oldu yani. :D Yine karakterleri tanıdık resmen. :D Bu arada Çiğdem ve Ayten sahneleri biraz sıkıcı oluyor Ayten habire laf sokuyor daha 2.bölümde sinir etti. :F
Şahika'yı beğendin mi peki? Bana Aşk Yeniden'deki Mukaddes'i hatırlatıyor belki sende de aynı duyguları uyandırmıştır. :A

Dizi 3.bölümünde ismini hepten değiştiren bir karaktere dönüştü. :F
Bu yorumun amacı neydi şimdi? :A

Şahika'yı beğendin mi peki? Bana Aşk Yeniden'deki Mukaddes'i hatırlatıyor belki sende de aynı duyguları uyandırmıştır. :A

Bu yorumun amacı neydi şimdi? :A
Güzel bir karakter olmuş, evet biraz benzemiş. :D Ama daha belirgin tepkileri olabilir bence. :A