Evet bugünlük yeter gibi 5 sayfaya dayadik konuyu yarin kismetse 10 a yürürüz artikNeyse istersen bugünlük ara verelim yarın yeniden coşturmaya devam ederiz.
Evet bugünlük yeter gibi 5 sayfaya dayadik konuyu yarin kismetse 10 a yürürüz artikNeyse istersen bugünlük ara verelim yarın yeniden coşturmaya devam ederiz.
Kız kardeş mi.ss Yapa yapa kız kardeş mi yaptın.ssBu arada bu bölümden itibaren diziye giriş yapmış bulunmaktasın. Nasıl bir rolde olduğunu merak ediyorsan okumalısın bence. @ozgur2113
Sen de Şahika gibi karakterleri çok seversin. Aşk Yeniden'deki Mukaddes veya Avrupa Yakası'ndaki adaşına benziyor. Bence sen de okumalısın. @xemrexxx
Başka bir şey aklıma gelmedi ki. Hem senin isteğin herhangi bir karaktere isminin konulması değil miydi?Kız kardeş mi.ss Yapa yapa kız kardeş mi yaptın.ss
Erkek kardeş yapsaydın bari.ss Yoksa sen benim kız olduğumu mu düşünüyordun. Bu saçmalığın başka açıklaması olamaz .Başka bir şey aklıma gelmedi ki. Hem senin isteğin herhangi bir karaktere isminin konulması değil miydi?
Kız olmadığını tabii ki de biliyorum ama canım öyle yapmak istedi diyelim. Bu arada bölüm için yorumunu bekliyorum.Erkek kardeş yapsaydın bari.ss Yoksa sen benim kız olduğumu mu düşünüyordun. Bu saçmalığın başka açıklaması olamaz .
Orayı erkek kardeş diye değiştir anlaşalım. Ayrıca ben adımı bir karaktere ver demedim. Dizide olmak istiyorum dedimKız olmadığını tabii ki de biliyorum ama canım öyle yapmak istedi diyelim. Bu arada bölüm için yorumunu bekliyorum.
Zaten okumuyorum bu saatten sonra bir izleyici kaybetti Aserat totoşu.Saftirik bizim Özgür erkek dolayısıyla kız karaktere hayat verdiği bir diziyi neden okusun yani ben olsam okumam
Ben senin hikayeni çoktan kurmasam değiştirirdim ama 8. bölüme kadar yazdım. İstersen sen kafanda erkek olarak düşünebilirsin.Orayı erkek kardeş diye değiştir anlaşalım. Ayrıca ben adımı bir karaktere ver demedim. Dizide olmak istiyorum dedim
Zaten okumuyorum bu saatten sonra bir izleyici kaybetti Aserat totoşu.
Bir tek senin dizini takip ederim bundan sonra
Bu arada gelecek dizimde seni yine erkek bir karakter yapacağım şimdilik dayansan.Orayı erkek kardeş diye değiştir anlaşalım. Ayrıca ben adımı bir karaktere ver demedim. Dizide olmak istiyorum dedim
Zaten okumuyorum bu saatten sonra bir izleyici kaybetti Aserat totoşu.
Bir tek senin dizini takip ederim bundan sonra
İyi madem 8.bölüme kadar yazdın Özge ya da Özgü falan yap. Öyle daha iyi, tam kız ismi Adım geçmesin hikayede. Merak etme takip ederim yine de.Ben senin hikayeni çoktan kurmasam değiştirirdim ama 8. bölüme kadar yazdım. İstersen sen kafanda erkek olarak düşünebilirsin.
Bu arada gelecek dizimde seni yine erkek bir karakter yapacağım şimdilik dayansan.
O zaman zamanı geldiğinde başka bir karaktere koyarım artık ismini. Ne bileyim Özgür isimli kız karakterler de olunca uygun olabileceğini düşündüm.İyi madem 8.bölüme kadar yazdın Özge ya da Özgü falan yap. Öyle daha iyi, tam kız ismi Adım geçmesin hikayede. Merak etme takip ederim yine de.
Benim için uygun değil kusura bakma.O zaman zamanı geldiğinde başka bir karaktere koyarım artık ismini. Ne bileyim Özgür isimli kız karakterler de olunca uygun olabileceğini düşündüm.
Neyse karakterin adını Özge yaptım. Bölümü okuyup yorumlamanı da bekliyorum ayrıca.Benim için uygun değil kusura bakma.
Okudum zatenNeyse karakterin adını Özge yaptım. Bölümü okuyup yorumlamanı da bekliyorum ayrıca.
Şahika'yı beğendin mi peki? Bana Aşk Yeniden'deki Mukaddes'i hatırlatıyor belki sende de aynı duyguları uyandırmıştır.Okudum zaten
İlk bölüme göre daha derli toplu olmuş ama yine çok uzun. Ayrıca bu bölüm pek bi olay olmadı son sahne dışında, o da sadece Emre'nin öğrenmesi oldu yani. Yine karakterleri tanıdık resmen. Bu arada Çiğdem ve Ayten sahneleri biraz sıkıcı oluyor Ayten habire laf sokuyor daha 2.bölümde sinir etti.
Bu yorumun amacı neydi şimdi?Dizi 3.bölümünde ismini hepten değiştiren bir karaktere dönüştü.
Güzel bir karakter olmuş, evet biraz benzemiş. Ama daha belirgin tepkileri olabilir bence.Şahika'yı beğendin mi peki? Bana Aşk Yeniden'deki Mukaddes'i hatırlatıyor belki sende de aynı duyguları uyandırmıştır.
Bu yorumun amacı neydi şimdi?
Nasıl yani?Güzel bir karakter olmuş, evet biraz benzemiş. Ama daha belirgin tepkileri olabilir bence.
Yani Mukaddes gibi daha özgün replik ve hareketleri olabilirNasıl yani?
Elimden geldiğince özgünleştirmeye çalışıyorum gelecek bölümlerde iyice oturur.Yani Mukaddes gibi daha özgün replik ve hareketleri olabilir
Özgür oldu Özge bari diziye uyarlayıp isim değiştiren bir karakter olsaydı. Rüzgar Erkoçlar gibiŞahika'yı beğendin mi peki? Bana Aşk Yeniden'deki Mukaddes'i hatırlatıyor belki sende de aynı duyguları uyandırmıştır.
Bu yorumun amacı neydi şimdi?
O da nazarlık olsun artık.Özgür oldu Özge bari diziye uyarlayıp isim değiştiren bir karakter olsaydı. Rüzgar Erkoçlar gibi