Yeni bir rekabet mi doguyor yaniBen onun iyiliği için dedim Lacivert ile aynı gün yayınlamak istiyor çünkü
Yeni bir rekabet mi doguyor yaniBen onun iyiliği için dedim Lacivert ile aynı gün yayınlamak istiyor çünkü
Hayir canim ne sogutmasi bakma sen bu melunaiki bölüm iyidir kendisi yapmadigi icin sana da yaptirmamaya calisiyor@Aserat
Zaten bu en fazla 1-2 hafta devam edecek bir uygulama izleyiciler alışınca haftada tek yayına döneceğiz. Gerçi Dizi Savaşları ve sizlerle paylaşacağım özel çalışma yüzünden 2. bölüm perşembe günü de yayınlanabilir. Sizce salı mı olsun çarşamba mı perşembe mi?Ben onun iyiliği için dedim Lacivert ile aynı gün yayınlamak istiyor çünkü
Carsamba olsun bakalim savasi kim kazanacakZaten bu en fazla 1-2 hafta devam edecek bir uygulama izleyiciler alışınca haftada tek yayına döneceğiz. Gerçi Dizi Savaşları ve sizlerle paylaşacağım özel çalışma yüzünden 2. bölüm perşembe günü de yayınlanabilir. Sizce çarşamba mı olsun perşembe mi?
O zaman en büyük kaynağımızdan destek gelmez ama o da gece yazar artıkın. Ama bu kadar gazlıyorsun destek vermeyi de unutma.Carsamba olsun bakalim savasi kim kazanacak
Destek veririm tabiki de ama Deniz bos durmaz seninde biraz ugrasman lazimO zaman en büyük kaynağımızdan destek gelmez ama o da gece yazar artıkın. Ama bu kadar gazlıyorsun destek vermeyi de unutma.
Beğendiğin için teşekkür ederim gelecek bölümler daha güzel olacak umarım.@Aserat sonunda okudumEline sağlık gayet akıcı olmuş. Karakterlerin forumdan olması da okumamı teşvikledi açıkcasıBu iki zıt karakterin çocuğunu da merak ettim@Çiğdem- @xemrexxx
Çiğdem- neden ilk gördüğün erkeğin evine gidiyorsunxemrexxx, Çiğdem-'e methiye düzerken votka içiyordu heraldesabahında "yokluktan" demediği kalmiş
Bu kadar uzun olmaz inşBeğendiğin için teşekkür ederim gelecek bölümler daha güzel olacak umarım.
özet hatalarla dolu umarım yeni bölümde bu hatalardan arındırılmış bir senaryo görürüz2. Bölüm Özeti:
Çiğdem, karnındaki bebeğin babasının Emre olduğunu fark etmiş ve onun peşine düşmeye karar vermiştir. Tek amacı çocuk haberini onun ailesine duyurmaktadır. Öte yandan onu bulana kadar envai çeşit olay başına gelir, ama içi intikam hırsıyla dolmuştur ve onu bulmak konusunda fazlasıyla kararlıdır. Peki Emre her şeyi öğrenince ne yapacaktır?
Aşkın Peşinden, yepyeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Fav10'da!
@Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @eskici @destere @Bully @Forumdash @MayısKralı @ozgur2113 @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @turkuazz @-potterhead- @Starcık ve diğerleri...
Daha kısa olmasını isteyenler var ama asıl hikayeye geçmeye çalıştığım için 2. bölüm de biraz uzun olabilir. Yine de ilk bölümdeki gibi doldurma sahneler fazla olmayacak.Bu kadar uzun olmaz inşBu arada uzunluktan şikayet eden tek benmiyim
Özeti gece geç saatte yazınca ufak hatalar olmuş bildirdiğin için teşekkürler.özet hatalarla dolu umarım yeni bölümde bu hatalardan arındırılmış bir senaryo görürüz
işte hatalardan biri
''Tek amacı çocuk haberini onun ailesine duyurmaktadır.'' bu cümle duyurmaktadır diye bitmez
aha bu aşağıdakide yanlış
ve onu bulmak konusunda fazlasıyla kararlıdır.
böyle olmaz? doğrusu ''ve onu bulmaya kesin kararlıdır '' olmalı
Daha kısa olmasını isteyenler var ama asıl hikayeye geçmeye çalıştığım için 2. bölüm de biraz uzun olabilir. Yine de ilk bölümdeki gibi doldurma sahneler fazla olmayacak.
Özeti gece geç saatte yazınca ufak hatalar olmuş bildirdiğin için teşekkürler.
Haklısın ancak benim dizimi eleştirir zaten.harika bir cevap işte... keşke tüm senaristler senin kadar okuyucusuna saygı duysada böyle cevaplar verse ama nerdeee? @denizz19 e o gün yazdığı senaryosunun bozukluğu konusunda ufak bir eleştiri yaptım nerdeyse sinirinden totosuyla portakal topluyordu) bir çirkefleşti bir çirkefleşti sorma! sanırsın 40 yıllık profesyonel yazarda toz kondurtmuyor kendisineinsan biraz alçak gönüllü olmalı eleştirileri kabul edip okuyucusuna saygı duymalı böyle çirkef yazarları asacaksın taksim meydanında bakalım bir daha aynı hataya düşüyorlarmı ?)
Hayda No: 309 benzetmeleri bitti 10-15 yıl önceki dizinin adı geçmeye başladı. Hazır bu kadar beğenmişken sonraki bölümleri hafta sonuna yayarak okuyabilirsin bence. Ayrıca okuyup yorum attığın için de teşekkürler.Beğendim ben ilk bölümü, öyle gözüme çarpan da bir hata olmadı.
Öncelikle diyalog konusunda gerçekten çok başarılısın @Aserat, genellikle sıkılmadan okuyorum bu yüzden senin senaryolarını. (Önceki dizini saymazsak) İnşallah konu tükenmez ilerde, daha çok yaz dizisi havası var gibi dizide.
Eğlenceli bir dizi olmuş, iyi espriler vardı, yer yer cidden güldüm.
No-309'u izlemediğim için bilmiyorum ama bir zamanlar Davetsiz Misafir diye bir dizi vardı, onda da adam kadını hamile bırakıyordu, o da Emre gibi hatırlamıyor tabii geceyi, sonra kadın çocuğu doğurup adamın evine bırakıyordu, adam da bakmak zorunda kalıyordu.Hatta ordaki erkek başrol de popstardı.Neyse bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak
Sen ilk bölümlerinde karakter tanıtımlarına fazlaca yer ayırırsın bu yüzden başroller dışında fazla karakter göremedik ama yan roller de önemli şimdi, inşallah başarılı seçimler yapmışsındır.
Emeğine sağlık.
Bilemicem artık.Hayda No: 309 benzetmeleri bitti 10-15 yıl önceki dizinin adı geçmeye başladı. Hazır bu kadar beğenmişken sonraki bölümleri hafta sonuna yayarak okuyabilirsin bence. Ayrıca okuyup yorum attığın için de teşekkürler.
Yani forumda aktifliğin azalsa bile hemen olmaz ve acele etmeden yavaş yavaş tüketebilirsin bölümleri. Tabii @MayısKralı'nınkileri de okuyabilirsin kimsenin ekmeğinde gözüm yok.Bilemicem artık.Yorumuma eklemeler de yaptım, umarım kış sezonunu görebilirsin.Bu tarz diziler yazlık diziler aslında ama istisnalar da olmuyor değil tabii işleyecek konun çoktur umarım
Rica ederim.Bu ilk ve son yorumum da olabilir, duruma göre devam edip etmemeye karar vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?