Aşkın Alfabesi - 9. Bölüm

Merak etme, benim de kendi çapımda bir izleyici kitlem var...

:kızgın: :kızgın: :kızgın:
Ndn böyle yaptinda simdi

O sohbet programi varken bu dizi kötü gider bence. Bnmki de yariya düştü
Sakin ol lütfen. Zoraki Evlilik gerçekten bir dizi olarak yayınlansa hiç rakibin olmayacak mı sanki? Perşembe günü hiçbir rakibim yoktu, sıkıldım...

Varki bnm rakibim @Yiğitt

Snn senaryon daha da düşer bence o program dizileri çok vuruyor

Onun dizileri Cuma günü, Aşkın Alfabesi Perşembe'ydi. Siyah Umutlar onun için bir tehdit olmaya devam edecek ama...

Teşekkürler, hafta içinde yoğun olduğum içi hafta sonu daha rahat yazabilirim...
Siyah Umutlar TOTAL'de benim için tehdit oluşturmaz zaten AB önemli değil benim için

@cookies in dizisininde kitlesi vardı.

Neyse beni etkilemez zaten.

Varki bnm rakibim @Yiğitt

Snn senaryon daha da düşer bence o program dizileri çok vuruyor
Üzgünüm, ama hafta içi daha yoğun oluyorum...

Siyah Umutlar TOTAL'de benim için tehdit oluşturmaz zaten AB önemli değil benim için
Rekabet iyidir, güzeldir. Aksiyonlar Total izleyicisinin daha fazla ilgisini çekiyor zaten...

Rekabet iyidir, hem ben reklam yapma konusunda gayet iyiyim...

Rekabet iyidir, güzeldir. Aksiyonlar Total izleyicinsinin daha fazla ilgisini çekiyor...
Evet,zaten şuan totalde Bir Hilal Uğruna zirvede,Bomba'da Nisa'nın dizisini geçebilirse ilk 2 benimdir

Rekabet iyidir, güzeldir. Aksiyonlar Total izleyicisinin daha fazla ilgisini çekiyor zaten...

Rekabet iyidir, hem ben reklam yapma konusunda gayet iyiyim...
Rekabet olacağını sanmıyorum ben.

Rekabet iyidir, güzeldir. Aksiyonlar Total izleyicinsinin daha fazla ilgisini çekiyor...

Melunelik yapmasana ayol benim dizime hala 300 un ustunde kisi bakiyor ilk bolumume 3K kisi bakmis senin programa 3K bakildimi hiç

Kayipsehir eros baranelif falan forumda yoklar hatta hatta en onemlisi dizimin basrolu @EnveR forumda yokki whatsapptan gonderiyorum okuyor oda yani bnm kitlem hala var
😉

KayıpSehir forumda benimkileri okuyor, erosda forumda benimkini okuyor.

Aşkın Alfabesi, Çiğdem'in Zoraki Evliliği, Yiğitt ile Foruma Dair bence güzel bir üçlü olacak gibi...

Hem @Yiğitt, seninki bir sohbet programı olduğu için daha fazla ilgi çekiyor. Ama mesela benim dizimi de takip eden ve bırakmayan bir kitle var. Yine de o kadar emin olma derim...

KayıpSehir forumda benimkileri okuyor, erosda forumda benimkini okuyor.
Sus bakiyim sen seninki program benimki dizi

Seninkine herkes bakar ama senaryoya herkes bakmaz bakamaz yoğun oluyorlar falan bide gelip dramami okusunlar gariplerim

Kurabiyeyle Forumun İçinden martta Cumartesi aksamlari sizlerle

Onun da önemli bir kitlesi var, hem benim dizilerimin kitlesinin bir kısmı daha okuyup yorum atmadı bile...
Ama zaten hesaplarken yayınlandığı gün gece 00.00'a kadar ilgi gördüyse gördü diğer günü için ne kadar ilgi görse de sayılmıyor

Seninkine herkes bakar ama senaryoya herkes bakmaz bakamaz yoğun oluyorlar falan bide gelip dramami okusunlar gariplerim

Ahaha şaka yapıyorum tabiki zaten.

Bir diziyle bir program aynı kefeye konamaz, diziler kendi aralarında yarışmalı. Çünkü forumda programa daha fazla değer veriliyor.

Ama zaten hesaplarken yayınlandığı gün gece 00.00'a kadar ilgi gördüyse gördü diğer günü için ne kadar ilgi görse de sayılmıyor
Ama genel olarak önemli bir ilgi görüyor...

Bir diziyle bir program aynı kefeye konamaz, diziler kendi aralarında yarışmalı. Çünkü forumda programa daha fazla değer veriliyor.

Üç yapım da iyi sonuçlar alacaktır bence, endişeye mahal yok...

Evet tabikide

Iste o yüzden Kurabiyeyle forumun icinden martta seninkine rakip geliyor modaya uymak lazim

Hatta hatta her bölüme @Çiğdem- ide almaya karar verdim oda soru sorar ben ona sorarim diger konuk olana sorariz o bize sorar falan