Aşkın Alfabesi - 4. Bölüm

FF bölümünde izlediğim tek dizi oldu galiba. Düzenine bayıldım bu arada.:D
Teşekkür ederim, şimdiden 5. bölüme de yorumlarını beklerim o zaman... :)
Düzen konusunda da sağol. Çoğu kişi düzensiz düzensiz yazıyor senaryoları, ama ben bu konuda biraz takıntılıyım... :D

@aserat54 henüz okumadım emeğine sağlık şimdiden ilerlliyen saatlerde okuyacağım​
Bekliyorum, mutlaka yap ama... :)

@Çiğdem- @OzaN i dombiklestirdin iyice :kiki:
@aserat54 etiket gelmedi bu arada :( bide benim rolüm cok az ayol Fatihin bilem rolü çok :(
hahahaha evet ama ozanda kek bulmuş naz yapıyor yanı :F:F:F
elimden şimdi kurtuldu ama gelecek bölümde börek açıp gidicem kurtuluş yok hahha:kiki::kiki:
genel olarak bölüm güzeldi @aserat54 benidme farkım burda yanı yan rollerde bile olsam bölümlerin yıldızı oluyorum :Z:Z:Z

elimden şimdi kurtuldu ama gelecek bölümde börek açıp gidicem kurtuluş yok hahha:kiki::kiki:
genel olarak bölüm güzeldi @aserat54 benidme farkım burda yanı yan rollerde bile olsam bölümlerin yıldızı oluyorum :Z:Z:Z
Hahaha aynen bölümle ilgili aklimda ayrintili kalan sahne senin ozana keki zorla yedirmen ve sinirlenince tatlı oluyorsun demen :kiki:

Teşekkürler yorumun için...
Bu arada rolün de gitgide artacak. Sana her türlü iş var yani... :)

Hahaha aynen bölümle ilgili aklimda ayrintili kalan sahne senin ozana keki zorla yedirmen ve sinirlenince tatlı oluyorsun demen :kiki:
Böyle küçük ayrıntıların da akılda kalması sevindirici... :)