O zaman sen de dizinin daimi takipçilerinden biri olursun herhalde...
FF bölümünde izlediğim tek dizi oldu galiba. Düzenine bayıldım bu arada.
O zaman sen de dizinin daimi takipçilerinden biri olursun herhalde...
Maaşımi azalt sahnelerimi arttir nasil olsa @Çiğdem- in zoraki evliliginden parayi kiriyorumO zaman sen de dizinin daimi takipçilerinden biri olursun herhalde...
Birileri maaşının azalmasını mı istiyor acaba?
Benimkinede yandan yandan bakaydin eyi olurdu olsun yine bile yorum yapiyorsun ama iste o amalar yokmu o amalarFF bölümünde izlediğim tek dizi oldu galiba. Düzenine bayıldım bu arada.
FF bölümünde izlediğim tek dizi oldu galiba. Düzenine bayıldım bu arada.
Benimkinede yandan yandan bakaydin eyi olurdu olsun yine bile yorum yapiyorsun ama iste o amalar yokmu o amalar
Teşekkür ederim, şimdiden 5. bölüme de yorumlarını beklerim o zaman...FF bölümünde izlediğim tek dizi oldu galiba. Düzenine bayıldım bu arada.
Benimki bu diziyle ayni uzunlukta ayrica diger bölümü oku bari dizi neredeyse sırf sizin sahnelerden olusuyorNapayım çok vakit ayıramıyorum.
Sen, İpek, Çiçek, Çiğdem, Şehriban, Barış, Enis falan hepsi yan rol olmalarına rağmen hikayede büyük yer tutuyor. O yüzden o kadar kafaya takma derim o konuyu...Maaşımi azalt sahnelerimi arttir nasil olsa @Çiğdem- in zoraki evliliginden parayi kiriyorum
O zamana daha çok var...Yarin gece bilgisayara gecince okuyacagim @aserat54
Benimki bu diziyle ayni uzunlukta ayrica diger bölümü oku bari dizi neredeyse sırf sizin sahnelerden olusuyor
hahahaha evet ama ozanda kek bulmuş naz yapıyor yanı
Hahaha aynen bölümle ilgili aklimda ayrintili kalan sahne senin ozana keki zorla yedirmen ve sinirlenince tatlı oluyorsun demenhahahaha evet ama ozanda kek bulmuş naz yapıyor yanı
elimden şimdi kurtuldu ama gelecek bölümde börek açıp gidicem kurtuluş yok hahha
genel olarak bölüm güzeldi @aserat54 benidme farkım burda yanı yan rollerde bile olsam bölümlerin yıldızı oluyorum
Teşekkürler yorumun için...hahahaha evet ama ozanda kek bulmuş naz yapıyor yanı
elimden şimdi kurtuldu ama gelecek bölümde börek açıp gidicem kurtuluş yok hahha
genel olarak bölüm güzeldi @aserat54 benidme farkım burda yanı yan rollerde bile olsam bölümlerin yıldızı oluyorum
Böyle küçük ayrıntıların da akılda kalması sevindirici...Hahaha aynen bölümle ilgili aklimda ayrintili kalan sahne senin ozana keki zorla yedirmen ve sinirlenince tatlı oluyorsun demen
Benimde artsinTeşekkürler yorumun için...
Bu arada rolün de gitgide artacak. Sana her türlü iş var yani...
Böyle küçük ayrıntıların da akılda kalması sevindirici...
Ayol hep etiketliyorum yaEtiketle okuyayım.
Duruma göre...Benimde artsin
Ayol hep etiketliyorum ya