Yıkılmaz denilen son kalelerden biri daha düştü bugün... İlk doz biontek aşıyı vurulduk bakalım hayırlısıyla..:/
![]()
@Dosi @bazinga @The_Erinch
Randevumu iptal edeceğim gibi gözüküyor. Pozitif vaka ile temas ettiğime ve 12 gün izolasyonda kalmam gerektiğine dair mesaj geldi az önce.6 Ağustos'a aldım randevumu.Umarım pek fazla yan etki olmaz.
![]()
Az sonra test yapmaya geliyorlar, umarım bir şey çıkmaz...Randevumu iptal edeceğim gibi gözüküyor. Pozitif vaka ile temas ettiğime ve 12 gün izolasyonda kalmam gerektiğine dair mesaj geldi az önce.![]()
Az sonra test yapmaya geliyorlar, umarım bir şey çıkmaz...
Yazarım buraya. Az önce yapıp gittiler, umarım negatif çıkar.Cidden özellikle aşı olunan bölgede yavaştan yavaşa ağrı-sızı büyümeye başlıyor, bir yandan zevk alıyorum bu ağrıdan bir yandan da can sıkıyor
Umarım negatif çıkar. Sonuçtan haberdar edersin.
Hadi geçmiş olsun, sıkıntısız atlatırsınız inşallah ikinizde.20:15 civarı ikinci aşımızı oldu..
Herkese dediğim gibi bol antikorlu; az cefalı olması dileğiyle.
Benle paralel Burhaniyede annem 3. aşısını oldu.
Hayırlısı olsun. Şifa olsun inşAllah.
Teşekkürler Hemşerim benim 😍Hadi geçmiş olsun, sıkıntısız atlatırsınız inşallah ikinizde.![]()
Ben dedim tek dozun koruması az keşke hemen olsaydın Aşını @Emre Ozansoy umarım negatif çıkar @Emre OzansoyYazarım buraya. Az önce yapıp gittiler, umarım negatif çıkar.
Bu arada sana da geçmiş olsun, şifa olsun.![]()
İki doz aşıyı da olmuştum çoktan. Herkese şifa olsun.
Sabah sabah nerden çıktın be 😱
Bana geber diyordun bak bakalım nasıl oluyormuş.Sabah sabah nerden çıktın be 😱
Masumane bir şakaydıBana geber diyordun bak bakalım nasıl oluyormuş.Kabusun olucam senin.
![]()
Öyle olmadığını ikimizde biliyoruz, bitiricem seni...Masumane bir şakaydı![]()
Maskeli'ye bitirdim zannedersin, bir bakmışsın Maskeli tabutunu kaldırıyorÖyle olmadığını ikimizde biliyoruz, bitiricem seni...
Yazık, senin bir tabutun bile olmayacak ama.Maskeli'ye bitirdim zannedersin, bir bakmışsın Maskeli tabutunu kaldırıyorHadi naş
![]()