Yıkılmaz denilen son kalelerden biri daha düştü bugün... İlk doz biontek aşıyı vurulduk bakalım hayırlısıyla.. :/
@Dosi @bazinga @The_Erinch
Randevumu iptal edeceğim gibi gözüküyor. Pozitif vaka ile temas ettiğime ve 12 gün izolasyonda kalmam gerektiğine dair mesaj geldi az önce.6 Ağustos'a aldım randevumu. Umarım pek fazla yan etki olmaz.
Az sonra test yapmaya geliyorlar, umarım bir şey çıkmaz...Randevumu iptal edeceğim gibi gözüküyor. Pozitif vaka ile temas ettiğime ve 12 gün izolasyonda kalmam gerektiğine dair mesaj geldi az önce.
Az sonra test yapmaya geliyorlar, umarım bir şey çıkmaz...
Yazarım buraya. Az önce yapıp gittiler, umarım negatif çıkar.Cidden özellikle aşı olunan bölgede yavaştan yavaşa ağrı-sızı büyümeye başlıyor, bir yandan zevk alıyorum bu ağrıdan bir yandan da can sıkıyor
Umarım negatif çıkar. Sonuçtan haberdar edersin.
Hadi geçmiş olsun, sıkıntısız atlatırsınız inşallah ikinizde.20:15 civarı ikinci aşımızı oldu..
Herkese dediğim gibi bol antikorlu; az cefalı olması dileğiyle.
Benle paralel Burhaniyede annem 3. aşısını oldu.
Hayırlısı olsun. Şifa olsun inşAllah.
Teşekkürler Hemşerim benim 😍Hadi geçmiş olsun, sıkıntısız atlatırsınız inşallah ikinizde.
Ben dedim tek dozun koruması az keşke hemen olsaydın Aşını @Emre Ozansoy umarım negatif çıkar @Emre OzansoyYazarım buraya. Az önce yapıp gittiler, umarım negatif çıkar.
Bu arada sana da geçmiş olsun, şifa olsun.
İki doz aşıyı da olmuştum çoktan. Herkese şifa olsun.
Sabah sabah nerden çıktın be 😱
Bana geber diyordun bak bakalım nasıl oluyormuş. Kabusun olucam senin.Sabah sabah nerden çıktın be 😱
Masumane bir şakaydıBana geber diyordun bak bakalım nasıl oluyormuş. Kabusun olucam senin.
Öyle olmadığını ikimizde biliyoruz, bitiricem seni...Masumane bir şakaydı
Maskeli'ye bitirdim zannedersin, bir bakmışsın Maskeli tabutunu kaldırıyor Hadi naşÖyle olmadığını ikimizde biliyoruz, bitiricem seni...
Yazık, senin bir tabutun bile olmayacak ama.Maskeli'ye bitirdim zannedersin, bir bakmışsın Maskeli tabutunu kaldırıyor Hadi naş