Sen önce Türkçe'yi düzgün kullan da...İlimizden de kurtulsak iyi olacak
Sen önce Türkçe'yi düzgün kullan da...İlimizden de kurtulsak iyi olacak
Çok şükür hafif bir kol ağrısı dışında hiçbir şey yaşamadım o da dün geçti abi.
Kol ağrısından sonra bir şey çıkmaz diye sevinmiştim ama pazartesi ve salı günleri boyunca şiddetli baş ağrısı, ateş (39.5'a kadar çıktı), mide bulantısı ve biraz da titreme sorunu çıktı. Hastanede serum yedikten sonra toparlanabildim şimdi iyiyim.
Hepinize tekrardan geçmiş olsun;Çok şükür yolunda, ağrım da kalmadı, başka bir yan etki de görmedim çok şükür. Teşekkürler ilgin için.
İkinizdem de kurtulsak iyi olacak
Serhat sana iyi baktımıSenin ne olduğun belli değil.
Aksine hiç ilgilenmedim.Serhat sana iyi baktımı
Hayır @Maskeli Fedai ye olan ilgim bitti.
Geçmiş olsun abla. Azaldıysa geçiyordur.
Telefon azizliğiSen önce Türkçe'yi düzgün kullan da...
Serhat sana iyi baktımı
Tam tersi ben hiç kendisine yüz vermedimHayır @Maskeli Fedai ye olan ilgim bitti.
İki alıntı yapmışsın ikisinden de yalan akıyor.Telefon azizliği
------
Tam tersi ben hiç kendisine yüz vermedim
Senden iyi yalancı mı var beİki alıntı yapmışsın ikisinden de yalan akıyor.
Ne yalanımı gördün iftiracı kumpasçı. .ssSenden iyi yalancı mı var be
Hayır @Maskeli Fedai ye olan ilgim bitti.
Aaa neyse şıkıstırmayalım maskeliyi Bir ara ciddiye alıp trip atmaya baslamıstı oklavayla uçurucaktım maskesiniTelefon azizliği
------
Tam tersi ben hiç kendisine yüz vermedim
Adı bata. @Maskeli FedaiAaa neyse şıkıstırmayalım maskeliyi Bir ara ciddiye alıp trip atmaya baslamıstı oklavayla uçurucaktım maskesini
Kol ağrısından sonra bir şey çıkmaz diye sevinmiştim ama pazartesi ve salı günleri boyunca şiddetli baş ağrısı, ateş (39.5'a kadar çıktı), mide bulantısı ve biraz da titreme sorunu çıktı. Hastanede serum yedikten sonra toparlanabildim şimdi iyiyim.
Hayırlı olsun bol şifa olsun 🤗Yıkılmaz denilen son kalelerden biri daha düştü bugün... İlk doz biontek aşıyı vurulduk bakalım hayırlısıyla.. :/
@Dosi @bazinga @The_Erinch
Yolculuk vb için gerekirse mecbur olursun artık ama pek kalabalığa karışmadığın sürece acelesi yok şimdilik Bizim Eylül’de okullar filan açılabilir bir de, o kalabalığa karışınca zaten mecbur olacaktık ha bir ay erken ha geç, olup kurtulayım dedimHayırlı olsun bol şifa olsun 🤗
Bakalım bana sıra gelecek mi veya olacak mıyım burası daha muamma
Çok güldüm ya.. Sen çok yaşa emi 😊😊 Allah şifa versin, bol antikorlu az cefalı olsun dostum 🙏 Bende bu akşam ikinci çipi taktıracağım bakalım. Hayırlısı 🙏😇Yıkılmaz denilen son kalelerden biri daha düştü bugün... İlk doz biontek aşıyı vurulduk bakalım hayırlısıyla.. :/
@Dosi @bazinga @The_Erinch