Polyanna ~
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 9
- Puanı
- 149
nasıl okumadım arturla isabel evlenecek ikinci bölümde ..
bunu da nereden çıkardın?
nasıl okumadım arturla isabel evlenecek ikinci bölümde ..
bunu da nereden çıkardın?
mary üzüntüsünden saraya gidiyor temizlikçi olarak orda arturla james i uygunsuz yakalıyor ya işte bu durumdan kurtulmak için james i mary e ayarlıyor kendisi isabele açılıyor ...
destere bence sen senaryo yazmalasın harcanıyorsun buralarda.
bakıyorum bütün diziler tutuluyor ama bir tek benim ki okunmuyor neden anlamadım senaryomu kötü? yani kötü bir tarafı varsa düzeltirim
tamam ona dikkat edeceğim zaten yazı tipinede önem veriyorumBence sen düzenden kaybediyorsun. Mesela Dizi başlıklarını büyük harfle yaz. Cümle başlıklarını büyük harfle yaz.
Ben mesela düzenden dolayı okumuyorum.
Benim diziye tam anlamıyla rakip çıktı desenize
kızım bu dizi ab grubuna hitap ediyo yani ilk bölüm belki olmasa da gelecek bölümler öyle en azından.. yani hem kadının intihar edişi bile ab gurbuna totali bastırmaya yetiyo ayrıca su dolduruken düştüğünü komşular söylüyo.. yani yalan onların kızım benle bi ilgisi yokisimler kezban hüseyin felan olsaydı olurdu 😀d
Benim diziye tam anlamıyla rakip çıktı desenize
köylü dizisi deil ki.. zaten konuşmalarındanda anlayacağın gibi belli bi şive yok... son derece yüksek kesim dizisi...köylü dizileri izlemiyom ben hemen saraya geç dere su felan uzun süre gelemem bunlara 😛